banner564

“Yapacak çok işimiz var”

İskele İlçe Başkanlığına seçilen Mülazim, “Kazanan kazanmayan tüm yoldaşlarımla birlikte yeni CTP için el ele, omuz omuza yürüyeceğiz” dedi

“Yapacak çok  işimiz var”
banner598
Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) 12-13 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek kurultayı öncesindeki İlçe Kongreleri başladı. İskele’de yapılan seçimde İlçe Örgüt Başkanlığına Hüseyin Mülazim seçildi.
Kongreye CTP Genel Başkanı Mehmet Ali Talat da katılarak partililere hitap etti.
İlk kez delege yerine üyelerin oy kullandığı ve Ali Can Avcı ile Hüseyin Mülazim’in yarıştığı başkanlık yarışını, oyların çoğunluğunu alan ilçe sekreteri görevini yürüten Hüseyin Mülazim kazandı.
Kongre, açılış konuşmasının ardından divanın oluşturulmasıyla devam etti. Demokrasi şehitleri için bir dakikalık saygı duruşunun ardından faaliyet ve mali raporlar okunarak aklandı. İlk kez dijital ortamda oylama sisteminin kullanıldığı kongrede oylama ve sayım yaklaşık bir saat sürdü.
Sonucun açıklanmasının ardından teşekkür konuşmasını yapan Mülazim, “Kazanan kazanmayan tüm yoldaşlarımla birlikte yeni CTP için el ele, omuz omuza yürüyeceğiz. Yapacak çok işimiz var” dedi. 

Talat: Yeni görevler bizleri bekliyor
CTP Genel Başkanı Mehmet Ali Talat da kongrede yaptığı konuşmada, partililerin birlik içinde olması gereken bir zamandan geçildiğini vurguladı. 
CTP’nin tarih boyu hayatın içinde, halkıyla birlikte, omuz omuza mücadele ettiğini bundan sonra da bunu sürdüreceğini kaydeden Talat, şunları söyledi:
“Özellikle önümüzdeki dönemde yeni süreçler ve yeni görevlerle karşı karşıya olacağız. Başta Kıbrıs sorunundaki gelişmeler olmak üzere Meclisin açılmasıyla birlikte UBP-DP hükümetinin iyice tökezleyeceğini ve yeni seçim süreçlerinin ortaya çıkabileceğini de dikkate alarak hazırlıklarımızı tamamlamak zorundayız. Kurultayımızı tamamlayarak yeniden birlik ve beraberlik içinde yola çıkmak ve yeni CTP’yi daha ileri noktalara taşımak boynumuzun borcudur.”

Yönetim kurulu belirlendi
Seçimsiz belirlenen İskele ilçe yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: 
“Abdi Çetinkayalı, Ahmet Kürşat, Ahmet Polili, Halil Hepşen, Hasan Konti, Kadriye Eker, Kani Ergüven, Mehmet Soylu, Mustafa Öztörel, Sabiha Güneysoy Azizoğlu.”
İskele İlçe Disiplin Kurulu ise şu isimlerden oluştu: 
“Asil üyeler; Hüseyin Kırsaç, Ahmet Sertsoy, Halil Dericioğlu. Yedek üyeler; Erdinç Hadımcı, Rasiha Mülazim.”

Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2016, 09:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473