banner564

“Kendime ve takımıma güveniyorum”

İlk iki haftada iki galibiyet elde eden Gençler Birliği’nin genç oyuncusu Arif Uysal özgüvenlerinin tam olduğunu söyledi

“Kendime ve takımıma güveniyorum”
banner598
Süleyman REBGE
Gençler Birliği’nin genç oyuncusu Arif Uysal ligde hangi takım karşısında olursa olsun kendisine ve takımına güvendiğini söyledi.

 “Yalova maçının öneminin farkındaydık”
Geçtiğimiz hafta sonu 4-3 kazandıkları Yalova karşılaşmasını değerlendiren Arif, “Maçta öne geçtik fakat bir anlık takımımızın hatasıyla 2-0’dan maç 3-2 ye döndü, ama biz yine de pes etmedik çünkü her zaman birbirimize inancımız güvenimiz var. Geri dönerek maçı 4-3 yapmasını bildik ve pes etmedik. Ayrıca maçtan önce maçın öneminin farkındaydık rakip Yenicami karşısında ilk hafta galip gelmişti ama zorda olsa kazanmasını bildik.”

“Arkadaşlığımız ve kendimize güvenimiz bizi buralara getirdi”
Lig’de geçen sene sürdürdükleri çıkışı bu yılda devam ettirdiklerini söyleyen Arif Uysal bunun nedenini ise takım içerisindeki arkadaşlık ve kendilerine güvenmelerine bağladı.Bu hafta oynayacakları Gençlik Gücü maçı için ise Arif” Maça kazanmak için çıkacağımız kesin. Ben kendime ve takım arkadaşlarıma rakibimiz kim olursa olsun güveniyorum.”

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2016, 10:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474