banner564

Kupa PGM’nin

Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası 2016 görkemli final gecesi ile tamamlandı

Kupa PGM’nin
banner598
Bu yıl 6’ncı kez düzenlenen devlet daireleri arası halı saha futbol turnuvasında şampiyon Polis Genel Müdürlüğü oldu. Bu yıl bir kez daha Hasan Ramadan Cemil adına düzenlenen ve Göçmenköy Arslan Bıçaklı Halı Sahası’nda gerçekleşen turnuvada toplam 13 takım mücadele etti. 
Finalde karşılaşan Polis Genel Müdürlüğü ile Merkezi Cezaevi takımlarının mücadelesini yüzlerce insan izledi ve rakibini 3-2 mağlup eden Polis Genel Müdürlüğü 2016’nın şampiyonu oldu. Merkezi Cezaevi ikinci olurken, üçüncü Başbakanlık’ı 5-2 mağlup eden Ekonomi ve Enerji Bakanlığı geldi. 
Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası 2016’nın en centilmen takımları ise Telefon Dairesi ile Şehir Planlama Dairesi seçildi.

Final gecesi muhteşemdi
Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası final gecesine Ramadan Cemil İşletmeleri Direktörü Işın Ramadan Cemil’in yanı sıra merhum Hasan Ramadan Cemil’in ailesi, yakın dostları ve Ramadan Cemil İşletmeleri yöneticileri ile çalışanları katıldı.
UBP milletvekili Ersin Tatar’ın yanı sıra Polis Genel Müdürü 2.Yardımcısı Hüseyin Yeşildağlı ile Polis Muhaceret Müdürü İsmail Manicioğlu’nun da izlediği final mücadelesinde, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl Türkiye’den gelen Arçelik A.Ş. Uluslararası Satış Bölge Direktörü Murat Büyükerk de hazır bulundu. 

Barcelona ödülünde yeni sürpriz
Turnuvada şampiyon olan PGM takımına kupasını Işın Ramadan Cemil verirken, finalde karşılaşan iki takım oyuncuları arasında yapılan kura çekimi ile İspanya-Barcelona’ya gönderilen futbolcu ödülünde bu yıl sayı artırıldı. Geçtiğimiz yıl final oynayan iki takımdan birer futbolcunun eşleri ile birlikte gönderildiği Barcelona gezisi ve Barcelona futbol takımı stadyumu VIP locasından maç izleme ödülüne bu yıl 3 futbolcu gönderiliyor. Arçelik A.Ş. Uluslararası Satış Bölge Direktörü Murat Büyükerk gece yaptığı konuşmada final oynayan takımdan bir futbolcu ile şampiyon takımdan iki futbolcunun eşleri ile birlikte Barcelona’ya gönderileceğini açıkladı ve kura çekimi sonucu PGM takımından 2 futbolcu ile Merkezi Cezaevi takımından 1 futbolcu belirlendi. Ramadan Cemil İşletmeleri Direktörü Işın Ramadan Cemil ise kura çekimi sonrası yaptığı açıklamada turnuva organizatörü İbrahim Özsoy’un da eşi ile birlikte kendi misafiri olarak Barcelona’ya gideceğini duyurdu.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2016, 10:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473