banner564

Yerinde öneri

KTOEÖS heyetini kabul eden Denktaş: “tüm sorunlara rağmen çocukların eğitim haklarını ellerinden almayalım” dedi

Yerinde öneri
banner598
Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş, Tahir Gökçebel başkanlığındaki Kıbrıs Türk Orta Eğitim Öğretmenler Sendikası (KTOEÖS) heyetini kabul ederek, bir süre görüştü.
Bakanlıktan verilen bilgiye göre, dün öğle saatlerinde gerçekleştirilen görüşmede KTOEÖS Başkanı Tahir Gökçebel, öğretmenlerin yasal hakkı olan ve ders yılı başında ödenmesi gereken hazırlık ödeneklerinin hala ödenmemesi ve “Sınıf Geçme Sınav Tüzüğü” konuları başta olmak üzere birçok sıkıntılarının olduğunu kaydetti.
Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Denktaş’tan sorunların çözümü konusunda ivedilik göstermelerini isteyen Gökçebel, “En büyük hassasiyet biz Öğretmenlerdedir. Bizim için de her Çocuk Özeldir. Ancak inanın tıkandık” dedi.
Tahir Gökçebel, öğretmenlerin ve eğitimin sorunlarının artık dayanılmaz noktaya ulaştığını belirterek, zorlandıkları çok daha fazla konu bulunduğunu, bu yüzden ivedilik istenen konuların daha fazla zaman kaybına uğramasına tahammüllerinin kalmadığını söyledi. 
KTOEÖS’ün sıkıntı ve taleplerini dinledikten sonra konuşan Denktaş ise, “tüm sorunlara rağmen çocukların eğitim haklarının ellerinden alınmamasını” ve grev konusunda hassasiyet gösterilmesini istedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2016, 09:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474