banner564

Keyifliyiz

Yeni sezona yönelik çalışmalarını salonda sürdüren Küçük Kaymaklı’da Teknik Direktör Vehbi Özerem performanstan oldukça memnun

Keyifliyiz
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Süper lig temsilcisi Küçük Kaymaklı’da çalışmalara salon etabı ile  devam ediliyor.  Haftada 3 gün salonda çalışan başkent temsilcisinde sezon açılışı ise 22 Temmuz’da planlanıyor. Teknik Direktör Vehbi Özerem yaptığı değerlendirmede önlerinde uzun bir sürenin olduğunu ve planları doğrultusunda hareket ettiklerini belirtti. 

İyi durumdayız
Küçük Kaymaklı Teknik Direktörü Vehbi Özerem yaptığı değerlendirmede sezon öncesi ölçümlerini tamamlayarak çalışmalara başladıklarını, 3 haftalık çalışma temposunu ise geride bıraktıklarını vurguladı. Transfer konusunda bu sezon oldukça dikkatli ve sakin olduklarını aktaran Özerem, kısa bir süre sonra bu konunun da tamamlanacağını belirtti. Yabancı oyuncu konusunda Kıngsley ile yolları ayırdıklarını, Zokou’nun ise 22 Temmuz’da adada olacağını aktaran Vehbi Özerem, karmaşık bir durumun olmadığını vurguladı.

Talepleri değerlendireceğiz
Takımda kiralık ve satış listesinde birçok oyuncunun olduğunu da belirten Vehbi Özerem, gelen talepleri değerlendirip en iyi kadroyu kuracaklarını hatırlattı. Transfer adına önlerinde zaman olduğunu da belirten Özerem, transfer konusunda çok fazla konuşmak istemediğini vurguladı. Yeni sezon öncesi hazırlık dönemini iyi değerlendireceklerini hatırlatan Vehbi Özerem, iyi noktaya geleceklerini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2015, 09:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473