banner564

“Başarılı olmasını dilerim”

Kayseri’deki anne ve babası ile bayramlaşan Abdullah Gül, koalisyon görüşmeleri ile ilgili değerlendirmede de bulundu

“Başarılı olmasını dilerim”
banner598
Kayseri’ye anne ve babasıyla bayramlaşmaya gelen 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, koalisyon görüşmeleri ile ilgili açıklama yaptı. Gül, “Parti başkanları görüşmeye başladı. Görüşme, uzlaşma ortamı olması iyi bir şey.” dedi. AK Parti kurmayı olarak isminin geçmesini de değerlendiren Gül, “Ben de arkadaşlarımın başarılı olmasını arzu ederim.” diye cevap verdi. 
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ramazan Bayramı'nın üçüncü gününde hava yoluyla Kayseri’ye geldi. Annesi ve babasıyla bayramlaşmak için gelen Gül, hava limanında açıklama yaptıktan sonra baba ocağına geçti ve burada anne babası, ailenin diğer fertleriyle bayramlaştı. 
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, karşılama sonrasında yaptığı açıklamada, hava limanının VİP salonunda açıklama yaparak, gazetecilerin sorularına cevap verdi. Gül, "Bayram vesilesiyle tüm hemşehrilerimin bayramını kutluyorum. Yakınlarımız Kayseri’de olduğu için onları da ziyaret etmek için buradayım. Allah senesine hepimizi hayırlısıyla eriştirsin. Tüm insanlığın geleceğini Allah iyiliklerle dolu etsin. Memleketimiz için inanıyorum ki güzel günler gelecektir." diye konuştu. 
Bir basın mensubunun, koalisyon çalışmaları ile ilgili sorusuna da cevap veren Gül, “Seçim neticeleri ortaya çıktıktan sonra parti başkanları görüşmeye başladı, bu iyi bir şey, görüşme uzlaşma ortamının olması iyi bir şey. Bölgede birçok gerginlikler varken Türkiye’nin istikrarının güçlü olması hem siyasi hem ekonomik bakımdan kaçınılmaz bir ihtiyaç. Umuyorum ki herkes bu sorumluluğun içerisinde hareket ederek, nihayetinde milli iradenin ortaya koyduğu çerçeve gerekli çalışmaları yapacaklardır. Zaten de yapıyorlar. Ümit ederim ki başarılı neticelenir." şeklinde cevap verdi.

Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2015, 09:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474