banner564

Kimsenin durumu bizi ilgilendirmez

Kimsenin konumunun kendilerini ilgilendirmediğini aktaran Ahmet Ogan, Çetinkaya karşısında galibiyeti alacaklarını belirtti

Kimsenin durumu bizi ilgilendirmez
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ

Play-out karşılaşmasında yarın Çetinkaya ile Cihangir Stadı’nda karşılaşacak olan Gençler Birliği’nde maçın öncesinde konuşulanlar camiayı oldukça rahatsız etti. Geçen hafta Serdarlı’yı tek golle mağlup edip ligde kalmayı garantileyen Gençler Birliği, yarınki maçı da kazanmayı hedefliyor. Gençler Birliği Teknik Direktörü Ahmet Ogan verdiği demeçte özellikle Serdarlı – Çetinkaya maçından sonra sosyal medyada yaşananlar yanında, spor kamuoyunda Gençler Birliği hakkında söylenenlerin başta kendisi olmak üzere camiayı rahatsız ettiğini ve derinden üzdüğünü belirtti.

Büyük bir camiayız
Gençler Birliği Teknik Direktörü Ahmet Ogan Çetinkaya maçı öncesi gazetemiz spor servisine verdiği demeçte, uzun bir süreden sonra çıktıkları Süper lig sonrası, normal sezonda ligde kalmasalar bile play-out da kalma başarısı gösterdiklerini vurguladı. İskele bölgesi adına süper ligi temsil ettiklerini belirten Ahmet Ogan, bu bakımdan üzerlerinde ciddi ve önemli bir sorumluluk bulunduğunu vurguladı. 

Adımız birçok yerde anıldı
Play-out da Serdarlı’yı tek golle mağlup edip ligde kaldıktan sonra, play- out ikinci maçının ardından yaşananların ise kendilerini oldukça rahatsız ettiğini vurguladı. Özellikle Serdarlı- Çetinkaya maçı sonrası yaşananların ardından isimlerinin birçok yerde anıldığını ancak bunlara en iyi cevabı Çetinkaya karşısında vereceklerini vurguladı.

Hedef galibiyet
Ahmet Ogan yaptığı açıklamada yarın karşılaşacakları Çetinkaya maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını ve en iyi şekilde yine maç içerisinde mücadele edeceklerini belirtti. Sezon başı çıktıkları bu yolda camia ve takım olarak çok mücadele ettiklerini aktaran Ahmet Ogan, bu bakımdan kendilerine saygı duyulması gerektiğine vurgu yaptı. 

Birileri illaki kaybedecek
Kimsenin durumunun ve konumunun kendilerini bağlamadığını da aktaran Gençler Birliği Teknik Direktörü Ahmet Ogan, Çetinkaya karşısında galip ya da mağlup olsalar bile iyi mücadele sonrası rakiplerini tebrik edip sahadan ayrılacaklarına vurgu yaptı. Lig yarışının her ne olur ve yaşanırsa bundan sonra devam edeceğini de aktaran Ahmet Ogan, bunun bir yarış olduğunu ve birilerinin kazanırken, birilerinin de illa ki kaybedeceğini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2015, 08:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474