banner564

Kızmaz: Moralimiz yerine geldi

Hafta sonu aldığı galibiyetle keyifli olan Gençlik Gücü’nde teknik direktör önemli açıklamalarda bulundu

Kızmaz: Moralimiz yerine geldi
banner598
Geçtiğimiz sezon Süper Lig Takımı olduğunu kanıtlayan Gençlik Gücü, ancak bu sezon iyi oyuna rağmen bunu skora yansıtamamanın sıkıntısını yaşıyor. Gençlik Gücü, özlediği galibiyeti dış sahada oynadığı Yeni Boğaziçi karşılaşmasında bulduktan sonra, Baf Ülkü Yurdu karşılaşmasına hazırlanmaya başladı.
Dış sahada 1-0 galip geldikleri Yeni Boğaziçi karşılaşmasında sergilediği performansla takdir toplayan Gençlik Gücü futbolcusu Hascan Kızmaz, “Baf Ülkü Yurdu karşılaşmasını da kazanıp, bu galibiyeti taçlandırmalıyız” dedi.
“Takımda arkadaşlık çok iyi” diyerek konuşmasına başlayan Hascan Kızmaz, “Karşılaşma öncesi girdiğimiz kampın da bunda büyük payı oldu. Daha önceki birçok karşılaşmada iyi oynadık, ancak bunu skora yansıtamadık. Yeniboğaziçi karşılaşmasında en az bir golle de olsa galip geldik. Karşılaşmanın skoru 3-0, 4-0 olabilirdi. İyi oynuyor, pozisyona giriyor, topu gol çizgisinden geçiremiyoruz” şeklinde konuştu.
“Yeni Boğaziçi galibiyeti ile moral bulduk” diyen Kızmaz, “Önümüzdeki haftalarda bu moralin de verdiği güçle başarı grafiğimizin yükseleceğine inanıyorum. Çünkü takımımızın durumu çok iyi” dedi.
Yönetimin takıma olan ilgisinden de övgü ile söz ederek teşekkür eden başarılı futbolcu Hascan Kızmaz, tek eksiklerinin gol atmak olduğunu vurguladı.

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2017, 12:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474