banner564

Klasikler ödüllerini aldı

Kıbrıs Türk Klasik Otomobil Derneği, 2016 Klasik Otomobil Ralli sezonunu geçtiğimiz hafta sonu ikincisi tekrarlanan Bosphore Card sponsorluğundaki yarış ile tamamladı.

Klasikler ödüllerini aldı
banner598
Eğlenceli ve keyifli bir ortamda gerçekleşen yarış iki gün sürdü. 
İlk gün yedi özel etapla geçen yarışçılar Osman Çakal - Osman Kasapoğlu birinci, Ali Kelebek - Pembe Kelebek ikinci, Ferhun Topel -Pembe Topel de üçüncü geldiler. Gece yemeğinden sonra başlayan Karaoke yarışmasıyla eğlenceli bir gece geçiren yarışmacılarda, her sene olduğu gibi yine karaoke'de Ecem Biçak Birinci  gelerek geleneğini sürdürdü. 

Yılın son yarışında ''Osmanlar'' galip çıktı
Zorlu yarışı 230 Kilometre uzunluğunda 11 SHT, 180 dakika özel etap, 37 hız değişimi 3,25 katsayılı ve sekiz saat süren yarışı, ilk günü lider tamamlayan ve ikinci gün de liderliği kaptırmayan Osman Çakal ve Co pilotu Osman Kasapoğlu 1960 model Morris Oxford araçlarıyla kazandı. İkinciliği ise 1979 model Mercedes SL 450 otomobilleriyle tecrübeli ekip Ali - Pembe Kelebek kazandı. Üçüncülüğü ise ilk güne göre bir basamak yükselerek 1960 model VW Beetle arabaları ile İsmet Tufan - Ayşe Tufan Kazandı. İlk gün neticeleri canlı olarak resmi web sitesi www.ktkod.com adresinden yayınlanarak yarışan ekiplere de ayrıca heyecan katmıştı.

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2016, 09:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473