banner564

Klasikler yollara çıkıyor

Klasikler yollara çıkıyor

Klasikler yollara çıkıyor
banner598
Kıbrıs Türk Klasik Otomobil Derneği’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Anadolu Hayat Klasik Otomobil Rallisi bugün ve yarın yapılıyor. 4.Anadolu Hayat Emeklilik Klasik Otomobil Rallisi, geçilecek testlerin sayısı ve bir çok hız değişimi ile Kıbrıs’ın en büyük Klasik Otomobil Rallisi olma özelliğini taşıyor.

Yarış iki gün sürecek
İki gün sürecek olan rallinin ilk günü olan bugün 10:00’da İş Bankası Lefkoşa Merkez Şubesi önünden verilecek start ile başlayacak. Buradan ayrılan yarışmacılar zorlu ve uzun bir parkurun ardından konaklayacakları Tatlısu Kaplıca Tesislerine varacaklar. Güzel, eğlenceli ve süprizli bir akşam yemeğinden sonra ilk gün sona erecek.

Ödüller Pazartesi akşamı verilecek
Yarışmacılar yarın saat 11:00’de startın verileceği Tatlısu Kaplıca Tesislerinden ayrılıp gizli parkuru takip edecekler ve Gazimağusa Boğazına vararak finişe ulaşacaklar. Dernekten yapılan açıklamaya göre neticeler, finişten sonra açıklanmayacak ve 20 Ekim Pazartesi akşamı yapılacak ödül töreninde açıklanacak.
Kıbrıs Türk Klasik Otomobil Derneği Başkanı Olgun Bıçak, Kıbrıs’ın en fazla ve en uzun testlerden oluşan rallisine tüm klasik severleri davet ederken, “Zorlu ve gerçek bir yarışa katılmak isterseniz Pazar günü sizleri de aramızda görmek isteriz.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2014, 08:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473