banner564

Köprü olabiliriz

Meriç Erülkü hem KOP’un hem de KTFF’nin kurucu üyesi olan Çetinkaya’nın iki federasyon arasındaki görüşmelerde uzlaştırıcı rol oynayabileceğini açıkladı

Köprü olabiliriz
banner598
Çetinkaya Kulüp Başkanı Meriç Erülkü Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun KOP sürecinde kulüp olarak kendilerine de yer verilmesini beklediklerini açıkladı.
Erülkü Bayrak Televizyonu’nda Çelen Oben’in sunduğu Sporun Gündemi programına yaptığı açıklamada Kulüplerin KOP’a üyelik konusunda verdiği kararı değerlendirdi.

KOP sürecinde Çetinkaya’ya da yer verilmesi gerekirdi
Meriç Erülkü Çetinkaya’nın hem KOP’un hem de Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun kurucu üyesi olduğunu belirterek “Federasyonun KOP sürecinde bizim kulübümüze de yer vermesi gerektiği düşüncesindeyim” dedi.

Köprü olabilir
Çetinkaya’nın iki federasyonun da kurucu üyesi olması hasebiyle iki federasyon arasında sürdürülen görüşmelerde uzlaştırıcı bir köprü vazifesi üstlenebileceğini belirterek bunun futbolun çözümüne katkı sağlayacağına inandığını kaydetti. Erülkü bu konuda Çetinkaya olarak her zaman göreve hazır olduklarını vurguladı.

Kulüplere bilgi verilmesi lazım
Çetinkaya Kulüp Başkanı Meriç Erülkü Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun KOP ile ilgili yürüttüğü görüşmelerde nerede olduğunu kulüplerle paylaşması gerektiğini belirterek “Bir yıldan fazla bir süredir görüşülüyor. Neler konuşuldu hangi konularda uzlaşı sağlandı? Bunların kulüplerle paylaşılması gerekir” dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2015, 09:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473