banner564

Kriz farklı bir boyuta taşındı

Çetinkaya’dan Mesarya takımına transfer olan Muammer’in, Bağcıl ile görüşmesi düelloya sahne oldu

Kriz farklı bir boyuta taşındı
banner598

 Beyzade ÜNALMIŞ 

Kısa süre önce Çetinkaya takımından kiralık olarak birinci lig temsilcisi Mesarya’ya transfer olan Muammer’in, sonrasında Bağcıl ile görüşmesi düelloya sahne oldu. Öncesinde Mesarya antrenörü Çağan Çerkez’in Muammer ile ilgili olarak yaptığı açıklama ardından ise Bağcıl kulüp Başkanı Hasan Besim’in yaptığı açıklamalar konuyu farklı bir boyuta taşıdı.

Gülerek geldi! Sonrası malum
Mesarya antrenörü Çağan Çerkez Muammer Tip transferi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada kendi raporu doğrultusunda Muammer transferinin yapıldığını, ancak en önemlisi yapılan transferin etik, yakışır ve adam gibi yapıldığını söyledi. Muammer’in Mesarya takımına gelişinde mental olarak da sıkıntısı olmadığını hem ortam hem de kapasite anlamında ortamın oyuncuyu mutlu ettiğini söyledi. Kendileri ile kısa süre de olsa Muammer’in çalıştığını ifade eden Mesarya antrenörü Çağan Çerkez, sonrasında yaşananların ise centilmenlik ile bağdaşmadığını ve bu olanları hayretle izlediğini ifade etti.

Federasyon’un görevi 
Mesarya kulübü olarak Çetinkaya ile yaptıkları anlaşma neticesinde, Muammer’in başka takımda gerçekleşen transfer sonrası oynayamayacağının da alınan karar olduğunu, bunun karar defterinde de yer aldığını söyleyen Çerkez, günün sonunda ise ülkenin federasyonunun konu önüne gelmesine rağmen doğruyu göstermediğini ifade etti. Kısa süre sonra başlayacak olan ligin yanında, ikinci hafta Bağcıl ile oynayacaklarını ifade eden Çerkez, transfer döneminin ligin başlamasından sonra tamamlanmasının da ciddi bir hata olduğunu sözlerine ekledi.

Besim: Oyuncunun kendi fikri
Bağcıl kulübü başkanı Hasan Besim ise Muammer’in transferi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Muammer’in Bağcıl’da oynamak isteyişinin kendi isteği olduğunu söyledi. Muammer’in kendisine Bağcıl’da oynamak istediğini belirten Besim, kendisinin ise Muammer’e Mesarya ile anlaşma sağladığını ve burda yer almasının etik olmadığını söyledi. Muammer’in ise Mesarya’nın ortam ve mesafe olarak kendisini zorladığını, yaşantı ve okulu nedeniyle Bağcıl takımının kendisini daha fazla cezbettiğini kendisine aktaran Besim, yaşanan gelişmeler sonrası ise Çetinkaya başkanı ile kendisinin bizzat görüşüp oyuncuyu takımına dahil etme düşüncesini aktardığını sözlerine ekledi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474