banner564

KTSYD’de yarı final zamanı

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği tarafından organize edilen Omaç Başat halı saha basın turnuvasında yarı final maçları bu akşam oynanacak

KTSYD’de yarı final zamanı
banner598
Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği’nin (KTSYD) organize ettiği Omaç Başat Halı Saha Turnuvası’nda tamamlanan grup maçlarının ardından yarı final heyecanı bu akşam oynanacak maçlarla yaşanacak. Turnuvada yarı finalde bu akşam Havadis Gazetesi ile Yenidüzen Gazetesi, BRT ile de Diyalog Medya Grubu takımları karşı karşıya gelecek.

Maçlar bu akşam oynanacak
Göçmenköy Halı Sahası’nda oynanan KTSYD Omaç Başat Halı Saha Turnuvası’nda yarı finalin ilk maçında saat 19.00’da Havadis Gazetesi-Yenidüzen Gazetesi maçı oynanacak. Bu maçın ardından ise saat 20.00’de BRT ile Diyalog Medya Grubu takımları adlarını finale yazdırmak için mücadele edecekler. Turnuvada adlarını finale yazdıran ekipler 26 Ekim Pazartesi günü saat 21.00’de karşı karşıya gelecek. Bu maçın öncesinde ise 20.00’de başlayacak maçta yarı finalde mağlup ayrılan takımlar arasında üçüncülük maçı oynanacak.

Üçüncü haftada gollü maçlar
Turnuvada grupların 3.hafta karşılaşmasında gollü maçlar oynandı. A Grubu’nda oynanan ve kazananın adını yarı finale yazdıracağı maçta Diyalog Medya Grubu zorlu mücadelede Kıbrıs Genç TV’yi 7-5’lik skorla mağlup ederek adını yarı finale yazdıran ekip oldu. B Grubu’nda ise turnuvanın favorilerinden BRT, Kıbrıs Gazetesi karşısında sahadan 11-4’lük galibiyetle ayrıldı ve grubu lider tamamlamayı başardı.

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2015, 08:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474