banner564

Kupa hazır

Bugün açılışı yapılacak Conifa Euro 2017 North Cyprus'un şampiyonluk ödülü getirildi

Kupa hazır
banner598
4-11 Haziran tarihleri arasında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde gerçekleştirilecek olan Conifa Euro 2017 North Cyprus için hazırlıklarda sona gelindi. 4 Haziran akşamı muhteşem bir açılış seromonisi ile saat 19:00'da start alacak şampiyonanın kupası hazır. 75 cm yüksekliğinde gümüş ve altın kaplama olan metal şampiyonluk kupasının üzerinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti devletinin logosunda da yer alan defne dalları bulunuyor. 3 kilo ağırlığında olan şampiyonanın ilk maçı ise yarın akşam KKTC ve Karpatalya arasında Lefkoşa Atatürk Stadyumu'nda saat 20.00’de başlayacak.
Madalyalar da hazır
Öte yandan şampiyona için 1.'lik 2.'lik ve 3'lük madalyaları da hazırlandı. Organizasyonun logosunu taşıyan madalyalardan 1.'lik madalyası özel döküm altın kaplama ve 200 gram ağırlığında oldu. 
Tüm çekimler NTV tarafından yayınlanacak
4-11 Haziran tarihleri arasında oynanacak tüm karşılaşmaların görüntüleri Türkiye'nin en çok takip edilen televizyon kanallarından biri olan NTV'de de yayınlanacak. Conifa Euro 2017’de oynanacak maçlar KKTC devlet televizyonu BRT ekranlarında dünyaya duyurulurken günde 1 maçın canlı 3 maçın ise banttan yayınlanacağı görüntüler NTV tarafından da yayınlanacak. Bazılarının haber bazılarının ise banttan yayın şeklinde yayınlanacağı karşılaşmalardan BRT'nin canlı ve 4 kamera ile verdiği görüntüler NTV'de aynı gün veya ertesi gün yayınlanacak. Abazya, Güney Osetya, Padania ve İsle Of Man gibi ülkeler ise KKTC ile eş zamanlı maçları kendi ülkelerinde canlı verilecek. Turnuva için BRT aynı zamanda her akşam “şampiyona özel” isminde bir programı da yayına sokacak. Bu programda günün maç özetleri, röportajlar ve yorumlar yer alacak. Her akşam BRT ekranlarında yayına girecek olan Şampiyona özel maç bitiş saati olan 22.00’de başlayacak ve 23.00’e kadar devam edecek. 

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2017, 14:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474