banner564

Lefke’de yabancı harekâtı

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Lefke yabancı transferinde ince eleyip sık dokuyor

Lefke’de yabancı harekâtı
banner598
K-Pet Süper Lig’in köklü takımlarından Lefke 2016-2017 sezonu öncesi transfer çalışmalarında denemeye aldıkları Güney Afrikalı Pule’yi deniyor.
Lefke, teknik direktör İltaç Karyel yönetiminde yeni sezon çalışmalarına başlayalı dördüncü hafta tamamlıyor. 

Sezon açılışı haftaya
Teknik direktör İltaç Karayel antrenmanlara katılımın ve performanstan memnun olduğunu ifade etti. Karayel, sezon açılışının 16 Ağustos Lefke’nin kurtuluş şenlikleri arasında olacağını vurguladı. Karayel “Resmi sezonu 16 Ağustos Lefke’yi kurtarma şenlikleri içinde açmayı düşünüyoruz. Biz antrenmanlara başlayalı üç hafta oldu. İlk hafta gelmeyenler vardı ancak onlarda artık geliyorlar. Bir antrenmana gelmeyen Kaleci Mehmet kaldı. Yönetim de o konuyla ilgili çalışmalarını sürdürüyor” dedi.

Smart Lefke’de Allen gelecek
Yabancılar konusunda ise Smart’ın Lefke’de olduğunu, Allen’in ise geleceğini belirten Karayel, üçüncü yabancı için 3 futbolcunun geldiğini bunların içinden en iyisinin Güney Afrikalı Pule olduğunu ancak kesin karar verebilmek için denemek ve hazırlık maçlarında oynatmak gerekir diyen Karayel henüz karar veremedim” dedi.  Karayel, Aykut ile Yakup’un Pazartesi askere gittiğini belirtti ve bu durumun kendileri açısından sıkıntılı olduğunu ifade etti. 

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2016, 10:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474