banner564

Garson Turan kasığından vuruldu

3 ay önce tehdit edilen ve durumu İçişleri Bakanlığına bildiren Mehmet Okumuş’a ait Beyti isimli restoran dün gece kurşun yağmuruna tutuldu

Garson Turan  kasığından vuruldu
banner598
Onur ULAĞ
Girne merkezde faaliyet gösteren Beyti isimli restoran, dün gece saat 23.30 sıralarında kimliği henüz tespit edilemeyen kişi yada kişiler tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Müşterinin en yoğun olduğu bir saatte gerçekleşen kurşunlama olayında büyük bir şans eseri herhangi bir can kaybı yaşanmadı, ancak Turan Önser isimli 42 yaşındaki restoran çalışanı kasığından yaralandı.
Büyük korku ve paniğin yaşandığı olayın ardından Girne polisi, saldırganların yakalanması için bölgede geniş çaplı bir operasyon başlattı.
Diyalog’a konuşan işletme sahibi Mehmet Okumuş, geçen yılın kasım ayında darp edildiğini, 3 ay önce de tehdit edildiğini ve durumu İçişleri Bakanlığına giderek bildirdiğini söyledi.

Okumuş: 3 ay önce tehdit edildim
Mehmet Okumuş, “40 çalışanım var. Ekmek parası dışında kimseyle bir derdimiz yok. 3 ay önce tehdit edildim. Durumu İçişleri Bakanlığına bildirdim. Bu gecede işyerime 5 el ateş edildi. Saldırganları görmedim. Kurşunlardan birisinin isabet ettiği Turan Önser isimli çalışanım yaralandı. Restoran müşteri doluydu. Allah hepimize acıdı. Bu ülkeyi mafya mı idare ediyor? Elini kolunu sallaya sallaya gelip işyerimi kurşunluyorlar. Kurşunlar mutfağa kadar geldi. Biz kime güveneceğiz. Kendi tedbirimizi kendimiz mi alalım” diyerek tepkisini seslendirdi.

Saldırıyı kim niye yaptı?
Girne’nin göbeği sayılan bir yerde faaliyet gösteren Beyti Restoran’a yönelik gerçekleştirilen saldırı bölge sakinlerinin de tepkisini çekti. Restoranın yıllardır bölgede faaliyet gösterdiğini, işyeri sahibinin kimseye bir kötülüğü dokunmadığını söyleyen vatandaşlar, “Bu saldırıyı kim niye yapar bizde anlamadık. Polis saldırganları umarız yakalar” dedi.

Polis saldırganları arıyor…
Bölgede infial yaratan saldırının ardından Girne Polis Müdürlüğüne bağlı Adli Şube, Cürümleri Önleme Şubesi ve Olay Yeri İnceleme ekibi, Beyti Restoran’a giderek emare topladı. İşyerinin güvenlik kamerası görüntülerini de inceleyen polisler, saldırının fail yada faillerini yakalamak için ülke çapında soruşturma başlattı.



Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2016, 13:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474