banner564

Satıcı bilinmiyor

Lefkoşa’da 2 ayrı operasyon düzenleyen polis, İmam Büyükakşeker’in evinde 22 gram, Mehmet Kılıç’ın dolabında ise 3 gram uyuşturucu buldu

Satıcı bilinmiyor
banner598
Çiğdem AYDIN
Lefkoşa’da 2 ayrı operasyon düzenleyen polis, İmam Büyükakşeker’in evinde 22 gram, Mehmet Kılıç’ın dolabında ise 3 gram uyuşturucu buldu. Aldıkları bir ihbar üzerine harekete geçen Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Ekipleri, önceki gün Lefkoşa’da iki eve operasyon düzenledi ve toplamda 25 gram sentetik cannbinoid türü uyuşturucu madde ele geçirdi.
Polis, zanlılar Mehmet Kılıç ile İmam Büyükakşeker’i gözaltına aldı. Zanlılar dün de tutukluluk talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Duruşmada zanlılar hakkındaki iddiaları aktaran polis, alınan bir ihbar üzerine İmam Büyükakşeker’in evinde arama yapıldığını, evin çeşitli bölmelerinde toplam 22 gram sentetik cannabinoid türü uyuşturucu bulunduğunu söyledi. 

Mehmet bir günde iki kere İmam’ın evine gitti
Zanlının gözaltına alındığını kaydeden polis, yapılan soruşturmada zanlı Mehmet Kılıç’ın hem sabah saatlerinde hem de öğlen saatlerinde zanlı Büyükakşeker’in evine gittiğini öğrendiklerini, bunun üzerine Kılıç’ın evine de operasyon düzenlediklerini ifade etti. Polisi gören Kılıç’ın elinde bulunan ve içerisinde uyuşturucu olan sigarayı yere attığını kaydeden polis, sigaranın emare olarak alındığını, zanlının evinde arama yapıldığını söyledi. 

Avludaki dolaba saklamış…
Yapılan aramada evin avlusunda bulunan dolapta 3 gram sentetik cannbinoid türü uyuşturucu bulunduğunu kaydeden polis, zanlı Kılıç’ın da gözaltına alındığını dile getirdi.
Her iki zanlının sorgularında uyuşturucu maddeyi nereden temin ettiklerine dair izahat vermediklerini belirten polis, soruşturmanın sürdüğünü, bulunan uyuşturucuların analize gönderildiğini kaydetti. Polis, yapılacak soruşturma aşamasında zanlıların 3 gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti. Talebi değerlendiren mahkeme zanlılar hakkında 3 gün tutukluluk kararı verdi.



Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2016, 09:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474