banner564

Mali Polis  kulübü bastı

Küçük Kaymaklı Başkanlar Kurulu, Hasan Tosunoğlu hakkında suç duyurusunda bulundu

Mali Polis  kulübü bastı
banner598

 Küçük Kaymaklı Kulüp Başkanı Hasan Tosunoğlu’nun olağan genel kurulu yapmayarak kulüp hakkında yalnız başına karar vermesi ve kulübün futbolcularını yönetim kurulu kararı olmadan başka kulüplere satması kulübün eski başkanlarından oluşan Başkanlar Kurulunu harekete geçirdi.

Küçük Kaymaklı Başkanlar Kurulu’nun dün Tosunoğlu hakkında Lefkoşa Polis Müdürlüğüne giderek suç duyurusunda bulundu. 

Polis, yöneticileri ifadeye çağırdı
Küçük Kaymaklı Başkanlar Kurulu’nun dün sabah saatlerinde Polise suç duyurusunda bulunmasının ardından öğleden sonra Mali Polis, Küçük Kaymaklı kulübüne baskın yaptı.
Yapılan aramalarda hiçbir evrak bulunmazken kulüp müdürü ve kulübün genel sekreteri Salahi Mısırlıoğlu ile Mehmet Topalcık evraklarla birlikte ifadeye çağrıldı.

Eski başkanlar da polise çağrıldı
Elde edilen bilgilere göre Mali Polisin eski başkanları da görüşlerine başvurmak üzere polise çağırdığı ve soruşturmanın önümüzdeki günlerde derinleşeceği belirtildi.

Polis fotoğrafa izin vermedi
Öte yandan Mali Polis Küçük Kaymaklı kulübüne yaptığı baskını görüntülemeye çalışan basın mensuplarına izin vermedi. mali polis basın mensuplarının çektiği fotoğrafları da sildirerek görüntü alınmasını engelledi.

Yetkisi tartışılıyor
Tosunoğlu’nun Futbol Federasyonu ceza Kurulu tarafından verilmiş 300 günlük hak mahrumiyeti konusunda ise imza yetkisinin olup olmadığı ise tartışılıyor.
Bazı hukukçulara göre imza yetkisinin geçerli olduğu bazı hukukçulara göre ise yetkisi olmadığı belirtiliyor. Konuyla ilgili olarak Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu’nun konu hakkında karar vermesi bekleniyor.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473