banner564

ManU'da kara anı

Premier Lig’in başlamasına sayılı günler kala, gözler artık takımdan gönderilecek oyuncularda

ManU'da kara anı
banner598

 Manchester United'ın, Birleşik Devletler'deki hazırlık maçlarını tamamlamasının ardından, gözler ayrılacak oyunculara çevrildi. Menajer Van Gaal, takımla ilişiği kesilecek oyunculara, haberi bizzat kendisinin vereceğini dile getirdi.

Manchester United, yeni menajeri Louis van Gaal yönetiminde, Birleşik Devletler'in ev sahipliğindeki Şampiyonlar Kupası’nı yenilgisiz tamamladı. Premier Lig’in başlamasına sayılı günler kala, gözler artık takımdan gönderilecek oyuncularda.
Zira van Gaal, kadronun dengesiz olduğunu ve bazı oyuncular ile yollarını ayırmaları gerektiğini söylüyor. Hollandalı menajer,  ayrılık haberini oyunculara bizzat kendisi verecek. Birleşik Devletler'de tüm futbolcularına forma şansı tanıyan Van Gaal'in, Nani, Kagawa ve Anderson'u takımdan göndermesine kesin gözle bakılıyor. Fellaini ve Meksikalı golcü Hernandez'in geleceği ise belirsiz. Forma şansı bulamayan Hernandez,  yeni sezonda büyük olasılıkla başka bir takımın formasını giyecek.  Fellaini ise Napoli'nin gündeminde.
United'ın yeni sezon öncesi Luke Shaw ve Ander Herrera dışında başka bir transfer yapıp yapmayacağı da merakla bekleniyor.  Van Gaal daha önce transfer yapmayabileceklerini söylemişti.

Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2014, 08:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474