banner564

Mapfree’de kriz

Yabancı oyuncuların takımdan ayrılmak istemesi antrenör Kadri Alagöz’ü de istifa noktasına getirdi

Mapfree’de kriz
banner598
Basketbolun önemli kulüplerinden Mapfree’de yabancı oyuncuların hafta içinde takımdan ayrılacağı öğrenildi. Sorunun devam etmesi takımın antrenörü Kadri Alagöz’ü de istifa noktasına getirdi.

Kalacak yer sorunları çözülemedi
Basketbol Büyük Erkekler Ligi’nde mücadele eden Mapfree takımında oynayan yabancı oyuncuların kalacak yer sorunları olduğu ve sorunun bir türlü halledilememesi nedeniyle takımdan ayrılmak istedikleri öğrenildi.

Yemek problemleri de var
Yabancı oyuncular Jordon Bedford, Tyrell Murphy ve Aron Philios’un kalacak yer sorunu yanında zaman zaman yemek problemlerinin de olduğu ve sorunun çözülememesi durumunda hafta içinde adadan ayrılacakları öğrenildi.

Kadri Alagöz istifanın eşiğinde
Takımın antrenörü Kadri Alagöz’ün de bu konuda sıkıntıları yönetime aktardığı ve yönetimin yılbaşı sonrasında sorunun çözüleceğini söylediği gelen bilgiler arasında. Mapfree yönetiminin sorunu bugün çözmesi bekleniyor. Sorunun çözülmemesi durumunda ise takımın antrenörü Kadri Alagöz’ün de görevi bırakacağı bunu da yönetime bildirdiği öğrenildi.

Kaliteli oyuncular
Mapfree takımının yabancı oyuncuları arasında yer alan Tyrell Murphy şu anda ligin en iyi oyuncuları arasında gösteriliyor. Jordan ve Aron da yabancı oyuncular arasında kaliteli oyuncular olarak değerlendiriliyor.

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2018, 11:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474