banner564

Beyazi transferinde sorun çıktı

Mormenekşe Spor Kulübü, Mağusa Türk Gücü’ne transfer olan oyuncu ile ilgili açıklama yaptı

Beyazi transferinde sorun çıktı
banner598
Mormenekşe Spor Kulübü yaklaşık on beş  gündür spor kamuoyunda konuşulan ve geçtiğimiz günlerde basında transferi gerçekleştiği açıklanan Yusuf Beyazi transferi ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Ödemeler gerçekleşmedi
Kulüp Asbaşkanı Hasan Kemal Sesigüzel imzasıyla yapılan açıklamada, Gençler Birliği Spor Kulübü’nün geçtiğimiz yıl kendilerinden transfer ettiği Yusuf Beyazi ile ilgili üzerine düşen ödemeleri yapmadıklarını, bundan dolayı Gençler Birliği’nin sahip olmadığı bir futbolcuyu başka kulübe satamayacağı vurgulandı. 

Kulüpten yayınlanan basın bildirisinde şu açıklamalara yer verildi;
“2016-2017 sezonun ikinci transfer döneminde Gençler Birliği Spor Kulübü ile yaptığımız görüşmeler neticesinde kulübümüz futbolcusu Yusuf Beyazi’nin transferi konusunda 120 bin TL karşılığı anlaşma yapmıştık. Yaptığımız anlaşma sonucu kulübümüze verilen çekler karşılığında aylık taksitler halinde ödemeler yapılacaktı. Fakat yaklaşık bir yıl içerisinde bizlere yapılması gereken ödemeler yapılmadığı gibi, Gençler Birliği Spor Kulübü başkan ve yöneticileri ile yaptığımız birçok görüşmede bu konuyu düzeltmekle ilgili verilen hiçbir söz yerine getirilmemiştir. Bununla beraber son zamanlarda futbolcu Yusuf Beyazi’nin , Mağusa Türk Gücü’ne transferi konuşulmaya başlanmış ve geçtiğimiz günlerde bu transfer ile ilgili iki kulüp kendi arasında bir anlaşma sağlamıştır. Bilinmesini isteriz ki bu transfer yasal değildir  ve gerçekleşmez. Çünkü Gençler Birliği Spor Kulübü bizlere karşı yükümlülüklerini yerine getirmediği için futbolcu bizim oyuncumuzdur ve bizim futbolcumuzu başka bir kulübe satamazlar. Bu konu ile ilgili gerek Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu  nezdinde gerekse hukuk nezdinde tüm haklarımızı arayacağız. Bunca zamandır her iki kulübün geçmişten gelen sağlam ilişki ve dostluklarına saygı duyarak hiçbir yasal girişimde bulunmadık. Fakat son on beş  gündür Gençler Birliği Spor Kulübü yetkilerinin bizleri dikkate almaması hatta telefonlarımıza bile bakmaması sabrımızın zorlanmasına sebep olmuştur. Bilinmesini isteriz ki bizlerin tek istediği gerekli tüm mercilerin haklarımızı korumasıdır.”

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2018, 11:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474