banner564

5 yıl daha lazım

Lefke’deki mitingde konuşan Özgürgün ve Eroğlu, projelerin hayat bulması için UBP’nin tek başına iktidar olması gerektiğini belirterek destek istedi

5 yıl daha lazım
banner598
Ulusal Birlik Partisi (UBP) Lefke’de aday tanıtım mitingi düzenledi. Mitingde UBP Genel Başkanı, Başbakan Hüseyin Özgürgün ve  3’ncü Cumhurbaşkanı,UBP Onursal Başkanı Derviş Eroğlu konuşma yaptı.
UBP Genel Başkanı Özgürgün, daha güçlü projeleri hayata geçirmek için 7 Ocak’ta güçlü destek beklediklerini söyledi.
Bir buçuk yılda önemli işler yapmış bir hükümetin, çalışmalarını tamamlaması için 5 yıllık iktidar dönemine ihtiyacı olduğunu ifade eden Genel Başkan Özgürgün, “UBP olarak bu çalışmaları yapmak üzere sizden onay istiyoruz. UBP ve tüm arkadaşlarımız ekip olarak hazırız. Elektrik projesini, sosyal konut projesini, hastane, yol, liman ve nicelerini hayata geçirmek için tek başına iktidar olacağız’’ diye konuştu.
Lefke’yi son dönemde ilçe yapan iktidar olmaktan gurur duyduğunu ifade eden Özgürgün, Cumhuriyetçi Türk Partisi(CTP)’yi iktidar dönemlerinde “yıkıp, bozmakla” ve “vizyonsuzlukla” eleştirerek “Bunların koydukları her vizyon on yıl olmadan çöktü” dedi.

Eroğlu: Mirasımızı kullanamadılar
Üçüncü Cumhurbaşkanı ve UBP Onursal Başkanı Derviş Eroğlu ise, “Bizim mirasımıza konanlar oldu ama kullanamadılar. Çünkü sadece sloganla, siyasi savaşlarla bir yere varamazsın. Ancak program ve projelerle siyasette varsınız. İşte yıllarca bu memlekette slogan atanlar, siyasi savaşla politikada yer edinmeye çalışanlara karşı biz hep projelerimizi koyduk. Bunu 75’ten bu yana görebilirsiniz. Biz çalışarak KKTC halkının kalbine girdik. UBP’nin yaptıklarını sayın başbakan anlatıyor… Birçok şeyler yapılmış ve yapılacaktır” dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2018, 12:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474