banner564

TDP’de kazan kaynıyor

Mehmet Çakıcı, “Partide, pek çok kişiye yönelen bir tavır var, süreç Emiroğulları’nın disipline verilmesiyle başladı” dedi

TDP’de kazan kaynıyor
banner598
Rahme ÇİFTÇİOĞLU
Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Lefkoşa Milletvekili Mehmet Çakıcı, 2009’dan beri Cumhuriyet Meclisi’nde parti temsilcisi olduğunu, yeni yasama döneminde görevin Genel Başkan’ın talebiyle Gazimağusa Milletvekili Hüseyin Angolemli’ye verildiğini, bunu parti yönetiminden değil meclis memurlarından öğrendiğini söyledi.
Partide “bir kişiden hareketle pek çok kişiye yönelen bir tavır olduğunu” savunan, sürecin TDP Gazimağusa İlçe Başkanı Mustafa Emiroğulları’nın disipline verilmesiyle başladığını belirten Çakıcı, “Arkadaşlarımı savunduğum için birileri aklınca beni susturmaya çalışıyor. Ama susmayacağım, dimdik buradayım, TDP içinde görevime sonuna kadar devam edeceğim” dedi.
Çakıcı, “Emiroğulları’nın uyduruk nedenlerle partiden atılmasını doğru bulmuyorum. Bu güne kadar parti için maddi manevi tüm fedakarlıkları yaptı. Elbette hataları da olabilir. Ama sevapları hatalarından çok daha büyük, fedakarlıkları çok daha ötedir” dedi.
Mehmet Çakıcı bu açıklamalarını, dün Cumhuriyet Meclisi Mavi Salon’da düzenlediği basın toplantısında yaptı.

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2016, 08:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474