banner564

Masa tenisinde Yunan şikayeti ters tepti

Yunanistan Veteran Masa Tenisi Federasyonu, Lefkoşa Veteran Masa Tenisçileri Derneği (LVMTD)’nin üye olarak alınmasına, Uluslararası Veteran Masa Tenisi Topluluğu (IVTTS)’na yeni bir yazı göndererek, tepki ortaya koydu.

Masa tenisinde Yunan şikayeti ters tepti
banner598
Yunanistan Lefkoşa Veteranları üyelikten atılmazsa, üyelikten çekileceğini ve Yunanistan’da 2017 yılında yapılmasına karar verilen “Avrupa Veteran Takımlar Turnuvası’nı” yapmayacağını bildirdi.
IVTTS, Yunanistan Veteran Masa Tenisi Federasyonu’nun ısrarlı şikayeti ve kararları dinlememesi üzerine, evvelki gün Yunanistan’ın üyeliğinin dondurulduğunu ve Yunanistan’da yapılması kararlaştırılan turnuvayı da iptal ettiğini açıkladı.
Türkiye Veteran Masa Tenisi Federasyonu, Yunanistan’da yapılması iptal edilen Avrupa Veteran Takımlar Turnuvası’nı Türkiye’de yapabileceklerini bildirdi. IVTTS başkanı Roy Norton Türkiye’nin kararını olumlu olarak karşıladıklarını, bu konuda karar üreteceklerini bildirdi. IVTTS asbaşkanı Savaş Ertufan, Lefkoşa Veteran Masa Tenisi Derneği’nin Türkiye’de yapılması için çalışılan Avrupa Veteran takım maçları turnuvasına, katılabileceğini vurguladı.

Karadeniz spor oyunları başladı
Karadeniz ülkeleri Spor Oyunları Cuma günü Bulgaristan’da başladı. Voleybol basketbol, tenis, masa tenisi, atletizm ve futbol dallarında yarışmaların yer aldığı oyunlara masa tenisinde ülkemiz milli veteran masa tenisi sporcusu Fadıl Olguner de Fenerbahçe takımından katıldı.

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2016, 10:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473