banner564

Mehmetçik ve Yeşilova tutulmuyor

Yükselme 6 grup lideri Mehmetçik, teknik patron Cenk Şeren yönetiminde 5 hafta geride kalan grubunda 15 puan ile liderlik koltuğunda otururken, en yakın rakibine 5 puan fark atmış durumda.

Mehmetçik ve Yeşilova tutulmuyor
banner598
 Rakip filelere 21 gol gönderen sarı yeşilliler kalesinde 5 gol görüp 15 puan topladı. Takımın en golcü ismi ise MTG’den kiralık olarak takıma katılan Emre Özsin. Genç golcü geride kalan 5 haftada rakip filelere tam 10 gol gönderdi. Mehmet Gürlü ise rakip filelere 4 gol göndererek takıma gol noktalarında katkı koyan diğer isim oldu.
Yükselme 2.grup lideri Yeşilova ise teknik patronlar Hasan Reyhan ve Ahmet Sakinoğlu yönetiminde adeta ligin tozunu atıyor. Geride kalan 5 haftada 15 puan toplayan Yeşilova, rakip filelere tam 36 gol gönderirken kalesinde hiç gol görmeyerek önemli bir başarıya imza atmış durumda. En yakın rakibine 5 puan fark atan Alsancak Yeşilova takımında en golcü isim ise K.Kaymaklı’dan kiralanan genç golcü Remzi Betmezoğlu oldu ve rakip filelere 8 gol gönderdi. Diğer golcüler Barış Rabo 7 gol, Gökhan Sarıoğlu 6 gol ve Ediz Çukurovalı 5 gol atarken, bu 4 futbolcunun toplam gol sayısı ise 26 gol olarak istatistiklere işlendi. 

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2015, 08:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474