banner564

Meril yarı finalde

Türkiye’de düzenlenen 10 yaş master tenis turnuvasına katılan sporcumuz göğsümüzü kabarttı

Meril yarı finalde
banner598
8-13 Eylül 2014 tarihleri arasında Ankara’da düzenlenen 10 yaş master tenis turnuvasına davet alarak ana tablodan başlayan ülkemizin başarılı minik tenisçisi Meril Sonakın çeyrek finalde oynadığı rakibi Sude Çapaoğlunu 6-0/6-3 yenerek adını yarı finale yazdırdı.
Türkiye Tenis Federasyonunun tenis yönetimi alanında dünyanın en büyük deneyime sahip uzmanları arasında gösterilen, Amerika’lı tenis adamı Doug Mc Curdy Meril Sonakın’ın oynadığı çeyrek final maçını başından sonuna kadar izledi. Meril’in bu yaş kategorisi arasında neredeyse en iyi ayak hareketlerine ve tekniğine sahip olduğunu söyleyen antrenör Meril’in oyunundan çok etkilendi.
Meril Sonakın turnuvaya sadece tekler de değil çiftler müsabakalarındada devam ediyor. Turnuvaya çiftler kategorisinde Ankara Tenis Kulübü oyuncusu Melike Kıymaz ile katıldı. İlk turda S.Capaoglu-S. İnce çiftini 6-2/ 6-4 yenerek çeyrek finale kaldılar. Çeyrek finalde ise İ.Z. Yörür- İ. Alpaslan’ı 6-3/6-4 yenerek çiftler müsabakalarındada adını yarıfinale yazdırmayı bildi.

Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2014, 08:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474