banner564

Takımda moraller yerinde

Büyük Anadolu Otelde kamp yapacak olan Yeni Boğaziçi, Tatlısu ile bir de hazırlık maçı yapacak

Takımda moraller yerinde
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde çalışmalarını sürdüren doğu temsilcisi Yeniboğaziçi’nin, beş günlük kampı bugün başlıyor. Girne’de Büyük Anadolu Otel’de kampa girecek olan Yeniboğaziçi kamp süresince günde çift idman yapacak.

İyi noktadayız
Yeniboğaziçi Teknik Direktörü Bülent Aytaç Diyalog Spor Servisine verdiği demeçte, yaklaşık üç aydır çalıştıklarını ve iyi bir noktada olduklarını vurguladı. Yapacakları beş günlük kampa da son derece önem verdiklerini belirten Aytaç, kampa katılımın tam olacağını vurguladı. 

Maç kondüsyonu iyi 
Maç kondisyonu olarak şu an için takımın iyi seviyede olduğunu belirten Bülent Aytaç, süratli ve çabuk futbol oynamayı hedeflediklerinin altını çizdi. Bugün başlayacak olan kampla birlikte ikinci hazırlık döneminin başlayacağını belirten başarılı çalıştırıcı, takımın da yeni sezon öncesi sistem olarak hazır olduğunu belirtti.

Güzel bir karşılaşma olmalı
Çekilen fisktürle ilgili olarak demeç veren Bülent Aytaç, bölge derbisi ile lige başlmanın ayrı bir yeri olduğunu belirtti. Kendisinin bu maçı derbi olarak görmediğinin de altını çizen Bülent Aytaç, hem takımların hem de tarafatraların keyif alabileceği bir karşılaşma olmasını vurguladı. Yapılan transferler sonrası uyum sürecininde ortadan kalktığını belirten Bülent Aytaç, ligin başlamasına kısa bir süre kala daha iyi noktaya geleceklerini vurguladı.

Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2014, 08:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
Adnan
Adnan - 12 ay Önce

Tessekkürler MM

SIRADAKİ HABER

banner608

banner473