banner564

CTP’nin yeni başkan adayı

Tufan Erhürman, bir süredir parti içerisinde sürdürdüğü istişareler neticesinde aldığı kararı kamuoyu ile paylaştı

CTP’nin yeni  başkan adayı
banner598
Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Sekreteri, Lefkoşa Milletvekili Tufan Erhürman, parti başkanlığına adaylığını resmen açıkladı.
TAK’a yazılı açıklama yapan Erhürman, özetle şunları kaydetti:“Bir süreden beri parti içerisinde sürdürdüğüm istişareler sonucunda Cumhuriyetçi Türk Partisi genel başkanlığına aday olmaya karar vermiş bulunuyorum. Tarihinin hiçbir döneminde bir lider partisi özelliği göstermemiş partimizde hedefim; donanımlı, dinamik ve deneyimli kadrolarımızın, katılımcı bir anlayışla, iş birliği ve dayanışma içerisinde, halkımızın ve ülkemizin gereksinim duyduğu adil, eşitlikçi, özgürlükçü ve barışçı politikaları üreteceği ve hayata geçireceği bir yapıyı tüm CTP’lilerle ve halkımızın en geniş kesimleriyle birlikte oluşturmaktır.” 
CTP’nin kurulduğu günden beri tek tek kişilerle ya da örgütlerle değil, bir zihniyetle mücadele ettiğini kaydeden Erhürman, “Demokrasiye, adalete, eşitliğe, özgürlüğe, barışa karşı olan bu zihniyet tohumlarını yalnızca siyasete değil, toplumsal yaşamın her alanına serpiştirmiştir. Dolayısıyla bu zihniyete karşı mücadele de yalnızca dar anlamıyla siyaset alanında değil toplumsal yaşamın her alanında sürdürülmek zorundadır” dedi.

CTP’de yeni logo kullanımda
Öte yandan Ana muhalefet Cumhuriyetçi Türk Partisi’nin(CTP) 22 Mayıs’ta yaptığı Tüzük Kurultayı’nda yeni logosunu da onayladığı belirtildi. 
CTP, bir seçim konsepti olan “CTP- Birleşik Güçler (CTP-BG)”ibareli yeşil ağırlıklı logosu yerine, kurultay kararıyla partinin eski logosunda küçük değişiklikler yapılarak hazırlanan buğday başaklı kırmızı renk ağırlıklı logo kullanmaya başladı. 

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2016, 09:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474