banner564

Milliler yarı finalde 8-0

Conifa Euro 2017 North Cyprus mücadelesinde dün akşam oynanan maçta KKTC Milli Takımı rakibini farklı mağlup etti

Milliler yarı finalde 8-0
banner598
YER: Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı.
HAKEMLER: Jamer Turpin-Joni Guzel-Royer Lundback
KKTC: Hasan Piro-Çağrı Kıral(Dk.46 H.Sadıklar)-Serhan Önet-Salih Say-Salih Güvensoy-Adil Uçar-İbrahim Çıdamlı(Kenan Dk.68)-Halil Turan(Uğur Dk.62)-Fırat Ersalan-Ertaç Taşkıran(A.Sönmez Dk.83)-M.Yaşınses 
SOUTH OSSETIA: Muharbeg Buraev-Soslan Kochiev(Atsama Gagiev Dk.65)-Azamat Kokoev(Soslanberg Dzagoev Dk.24)-Erik Gabaraev-Soslan Kabulov-Soslan Dzhioev(Mikhail Gagloev Dk.62)-Stanislav Tedeev(Akhsar Dzhıoev Dk.24)-Alan Kadjaev-Arshen Tsagolov-Kadzakhmat Bestaev-Atsamaz Kokoev
GOLLER: Dk.13 Mustafa Yaşınses,, dk. 15, 21, 58 Ertaç Taşkıran, dk. 57, 68 İ.Çıdamlı, 
dk. 61 Halil Turan, dk. 89 Uğur Gök
Kırmızı kart: Dk 77 Soslan Kabulov(North Ossetia)

Abdullah ZAİFOĞLU
 Conifa Euro 2017 North Cyprus Futbol Şampiyonasında A Gurubu maçında KKTC Milli Takımı ikinci maçında South Ossetia’yı her iki yarıda bulduğu gollerle 8 farklı mağlup etti ve puanını 6’ya çıkardı.
  13. dakikada Adil’in pasında topla buluşan M.Yaşınses ceza alanına girmeden yerden düzgün bir vuruşla kalecinin kapattığı köşeden topu ağlara yollayarak KKTC Milli Takımını 1-0 öne geçirdi.
  15. dakikada İ.Çıdamlı’nın pasında Ertaç kalecinin üzerinden klas bir hareketle topu aşırtarak ağlara yollayınca skor da KKTC Milli Takımı adına 2-0 oldu.
  21. dakikadaki KKTC Milli Takımı atağında Serhan müsait pozisyondaki Ertaç’ı gördü. Ertaç da düzdün ve isabetli bir vuruş yaparak takımını 3-0 öne geçirdi.
  57. dakikada gelişen atakta H.Turan’ın vuruşunda kalecinin tokatladığı top İ.Çıdamlı’nın önünde kaldı. İ.Çıdamlı’nın şutunda top ağlarla bir kez daha buluştu ve KKTC Milli Takımı skoru 4-0 yaptı.
  58. dakikadaki atakta North Ossetia defansının akasına atılan topu alan Ertaç kaleciyi de geçtikten sonra topu boş kaleye yollayarak Milli Takımı’nı 5-0 öne geçirdi.
  61. dakikada Milli Takımımız adına Salih Güvensoy’un sol taraftan rakip ceza alanına girdiği anda geriye çıkardığı topu North Ossetıa takımından Soslanberg Dzagoev elle kontrol edince hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Halil Turan skoru 6-0 yaptı.
  68. dakikadaki atakta Ertaç rakip ceza alanının hemen dışında düşürüldü. Kazanılan serbest vuruşta İ.Çıdamlı mükemmel bir vuruşla topu ağlara yollayarak KKTCMilli Takımı’nı 7-0 öne geçiren golü attı.    
  76. dakikada gelişen SOUTH Ossetia atağında Erik Gabaraev’in vuruşunda kaleci Hasan Piro topu yumruklayarak uzaklaştırdı.
   89. dakikadaki Milli Takım atağında Uğur aldığı topla ceza alanına girdiği anda sert ve düzgün bir vuruşla topu ağlara yollayınca maçın da skorunu belirlemiş oldu. (8-0)
KKTC aldığı bu galibiyetle puanını 6’ya çıkardı ve yarı finale yükselmeyi garantiledi. 

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2017, 13:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474