banner564

Minikler Macaristan yolcusu

Çocuk Fitnes Milli Takımı Avrupa Şampiyonasına hazırlanıyor

Minikler Macaristan yolcusu
banner598
Vücut Geliştirme ve Fitnes Şampiyonası çocuk fitnes milli takımı Macaristan’da yapılacak olan  IFBB Çocuk Fitnes Avrupa Şampiyonası’na katılacak.
14 Ekim’de Macaristan’da gerçekleşecek şampiyonaya 8 sporcu bir antrenör ve bir de uluslararası hakem ve antrenör olmak üzere toplam 10 kişi ile katılacak milli takım 16 Ekim’de adaya dönecek.

Sabah akşam çalıştık
Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan çocuk fitnes antrenörü Neval Çelebioğlu 
yaklaşık 3 aydır yoğunlaştırılmış bir şekilde çalıştıklarını belirterek “Yaz döneminde çocuklar hiç tatil yapmadı. 10 hafta boyunca sabah 8.00’den başlayarak akşam 17.00’ye kadar çalıştık” dedi.

8 sporcu var
Kamair Alirıza, Kemal Kondoz, Kaan Semaay, Şengül Karataş, Su Öz,  Masal Kalkanlı, Su Bolcan ve Helin Zaim’den oluşan milli takımda antrenör olarak Ödül Demircioğlu, uluslararası hakem ve  antrenör olarak da Neval Çelebioğlu  yer alıyor.

8-15 yaş kategorilerine katılacaklar
Macaristan’da gerçekleşecek Çocuk Fitnes Avrupa Şampiyonasında 8-15 yaş kategorilerinde yarışacak olan sporcularımı kendi yaş gruplarında şampiyon olabilmek için podyuma çıkacak.

Hedef Avrupa Şampiyonluğu
Antrenör Neval Çelebioğlu sporcuların içinde iki dünya şampiyonu bir dünya ikincisi dünya dördüncüsü ve dünya beşincisi bulunduğuna dikkat çekerek “Hedefimiz katılacağımız 8 kategoride de Avrupa Şampiyonluğudur” dedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2017, 12:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474