banner564

Güneye geçenler dikkat!

Kıbrıs Cumhuriyeti’nin 57’inci kuruluş yıldönümü münasebetiyle en son silahların da teşhir edileceği tören bugün yapılıyor

Güneye geçenler dikkat!
banner598
“Kıbrıs Cumhuriyeti’nin 57’nci kuruluş yıldönümü” nedeniyle bugün Güney Lefkoşa’ya bağlı Strovolo semtindeki Yosif Hacıyosif Caddesi’nde gerçekleşecek olan resmi törende en son alınan silahların da teşhir edileceği bildirildi.  
   Fileleftheros gazetesi, resmi geçit töreninin saat 11.00’de başlayacağını, geçit töreninin başlamasının öncesinde, 21 pare top atılacağını yazdı.
   Törenin, Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis tarafından selamlanacağını yazan gazete Anastasiadis’in tören öncesinde saat 09.45’te, Yunan Askeri Mezarlığı’nı ziyaret edeceğini, saat 10.15’te Başpiskopos Makarios’un anıtına çelenk koyacağını belirtti. 
   Habere göre Anastasiadis, bugün ayrıca, askeri geçit töreninde Yunanistan’ı temsil etmek amacıyla Ada’ya gelen Yunanistan Savunma Bakanı ile bir araya gelecek. 
   Saat 18.30’da ise Rum Başkanlık binasında kuruluş yıldönümü nedeniyle etkinlik de düzenlenecek ve resepsiyon düzenlenecek.

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2017, 12:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474