banner564

Merit Poker’den rekor ikramiye

Yılın en büyük turnuvasında dağıtılan para ödülü 3 milyon 725 bin doları aştı

Merit Poker’den rekor ikramiye
banner598
Merit Crystal Cove Hotel & Casino’da düzenlenen ve “yılın en büyük turnuvası” olarak adlandırılan Merit Poker Retro 3’te rekor ikramiye dağıtıldı. 
2 milyon dolardan fazla ödül garantisi olan turnuvada dağıtılan nakit, toplamda 3 milyon 725 bin doları aştı. 1 milyon dolar garantili main event’de dağıtılan para ödülü ise 356 kişinin girişi ile 1 milyon 539 bin 344 dolar oldu.
Turnuvanın konseptine uygun olarak retro kıyafetler giyen görevlilerin yer aldığı turnuvaya katılım rekor seviyede oldu. 
Turnuva; Lübnan, İran, Dubai, Mısır, Türkiye, İsrail, Rusya, Yunanistan, Romanya, Fransa, İtalya, Almanya, Belçika, Polonya ve Kıbrıs Rum Kesimi’nin de aralarında olduğu 35 ülkeden yaklaşık 600 profesyonel oyuncuyu ağırladı. 
Dünyaca ünlü isimler Belçikalı Pierre Neuville, Fransız Antoine Saout ve Fabrice Soulier ile Polonyalı Dominik Panka’nın da kıyasıya mücadele ettiği turnuvanın main event şampiyonu Lübnanlı Albert Daher oldu.
Farklı etkinliklerle turnuvanın yorgunluğunu atmaya çalışan oyuncular, 23 Eylül gecesi Merit Royal & Premium Hotel’in bahçesinde kurulan sahnede ünlü İranlı şarkıcı Arash’ın konseriyle de unutulmaz bir gece yaşadılar.

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2017, 12:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474