banner564

Moralsiziz

Richard’ın sağlık sorununun ardından, David’in belirsizliği sonrası Mormenekşe takımında moraller iyice bozulmuş durumda

Moralsiziz
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ

Geçen sezon yakaladığı başarılı performans sonrası, adından oldukça fazla söz ettiren Mormenekşe’de yeni sezon öncesi sorunlar adeta yumak haline gelmiş durumda. Mormenekşe kulüp başkanı Metin Menekşeli yaptığı değerlendirmede morallerin iyice bozuk olduğunu, ancak bu durumun bir an önce önüne geçilmesi gerektiğini belirtti.

Devam etmemeliyiz
Mormenekşe kulüp başkanı Metin Menekşeli Süper Kupa finali öncesi yaptığı değerlendirmede, takım olarak yaşananlar sonrası morallerinin iyice bozulduğunu belirtti. Doğan Türk Birliği maçı öncesi Richard’ın yaşadığı sağlık sorunu sonrasında KTSYD Kupası’nda ağır yenilgi aldıklarını, sonrasında ise David’in kalıp kalmamaktaki belirsizliği ile birlikte sıkıntının arttığını vurguladı. Bu yaşananlar sonrası takım olarak demoralize olduklarını belirten Menekşeli ancak bunu noktalamak zorunda olduklarının altını çizdi.

Yabancı deniyoruz
Pazar günü oynanacak olan Süper kupa finali öncesi takımda belli bir hareketliliğin olduğunu aktaran Metin Menekşeli, kupa finalinde yüksek ihtimalle yabancısız oynayacaklarını belirtti. Richard ve David’in yerine şuan itibariyle yabancı oyuncu denediklerini belirten Mormenekşe kulüp başkanı Metin Menekşeli en kısa sürede ise bu iki oyuncunun yerlerini dolduracaklarını belirtti. Cumartesi günü Lefke’de karşılaşacakları kupa finali için ellerinden geleni yapacaklarını da aktaran Metin Menekşeli, lige iyi bir giriş yapacaklarını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2015, 08:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474