banner564

Mücadele istiyorum

GG Kulüp Başkanı Suma Zafer Choudhry sahada mücadele eden bir takım istediklerini söyledi

Mücadele istiyorum
banner598
Başkentin yeşil beyazlı takımı Gençlik Gücü’nün önceki günkü antrenmanı öncesinde bir de kısa futbolcu toplantısı yapıldı.
Galibiyette oldukları gibi mağlubiyette de birlikte futbolcu ve teknik kadronun yanında olduklarını göstermek istediklerini belirten Gençlik Gücü yöneticileri, antrenman öncesi futbolculara sorunları olup olmadığını sordular.
Binatlı karşısında mağlubiyetten çok sergilenen futboldan üzüntü duyduklarını belirten Gençlik Gücü Kulüp Başkanı Suma Zafer Choudhry ve Asbaşkan Serdal Isladırcıoğlu, sahada mücadele eden bir takım istediklerini söylediler.

Terinize yazık
Konuşmasında futbolculara, “Haftada 4-5 antrenman yapıyorsunuz” diye hatırlatma yapan Kulüp Başkanı Choudhry, “Karşılaşmada tüm gücünüz ile oynamazsanız hem mağlup olursunuz, hem de oynadığınız futbol beğenilmez. Bir hafta boyunca antrenmanda akıttığınız tere de yazık olur. Galip gelin veya mağlup olun, bizim için oynadığınız futbol ve verdiğiniz mücadeledir” dedi.

“Siz bu değilsiniz”
Bir karşılaşmada rakip kaleye sadece 3 şut atılıyorsa, nasıl galip gelineceğini merak ettiğini söyleyen Gençlik Gücü Asbaşkanı Serdal Isladırcıoğlu ise, “Siz bu değilsiniz” dedi. Isladırcıoğlu, “Gençlik Gücü camiası koşan, mücadele eden, kaptırılan topu takip eden ve rakip kaleye şut atan bir takım istiyor” dedi ve ekledi, “Bunun en güzel örneğini Gençler Birliği karşısında siz sergilediniz.”

Taraftar için oynayın
Gençlik Gücü takımının 5-6 kişilik yönetici karşısında oynadığı günleri bildiğini söyleyen Gençlik Gücü Teknik Direktörü Niyazi Göksun ise, “Binatlı karşılaşmasında hatırı sayılır taraftarımız vardı. Bu taraftar sergilenen futboldan memnun olmazsa, bir sonraki karşılaşmaya niye gelsin? Taraftar için oynayın ki, tribünlerde sizi izleyen ve alkışlayan birileri olsun” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2016, 09:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473