banner564

Ndiaye'ye servet

Osmanlıspor futbolcusu için İngiltere’den bir kulüp 8 milyon 750 bin sterlin (yaklaşık 40 milyon lira) teklif yaptı

Ndiaye'ye servet
banner598
Osmanlıspor, Ndiaye'nin transferi konusunda İngiltere'den bir kulüple8 milyon 750 bin sterlin bonservis bedeli karşılığında ön sözleşme imzaladı.
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Osmanlıspor, Senegalli oyuncusu Badou Ndiaye'nin transferi konusunda İngiltere'den bir kulüple ön sözleşme yaptı.
Transfer döneminin en çok konuşulan futbolcularından 26 yaşındaki Ndiaye, Avrupa'ya gitmeye hazırlanıyor. Senegal Milli Takımı'nda da forma giyen orta saha oyuncusunu transfer etmek için İngiltere'den bir kulüp, başkent ekibine 8 milyon 750 bin sterlin (yaklaşık 40 milyon lira) teklif etti.
Osmanlıspor bu teklifi kabul ederken, iki kulüp arasında ön sözleşme imzalandı. Avrupa ekibinin, Ndiaye ile anlaşması durumunda transfer resmiyet kazanacak.

Osmanlıspor 350 bin Euro'ya aldı
Osmanlıspor, Ndiaye'yi 350 bin Euro bonservis bedeli karşılığında, 3 taksit ödeme planıyla Norveç'in Bodo Glimt takımından transfer etti.
Ndiaye, Osmanlıspor'da görev yaptığı iki sezonda Spor Toto Süper Lig'de 59 maça çıkarken 17 gol, 6 asistlik performans sergiledi.

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2017, 13:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474