banner564

Ocak Kupa’da yaktı 2-0

Ocak Kupa’da yaktı 2-0
banner598

 Yer: Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı 

Hakemler: Evren Karademir, Hüseyin Özaşık, Emine Yarkın
Türk Ocağı: Hasan Piro, Mehmet Ali, Mehmet Uçar, Turgut, Mustafa Avcı (70’Ali), Bilal, Malik, Akande, Tonbara, Ahmet Saygı (50’Deniz), Ahmet Coşkun (Ahmet Can)
Mesarya: Ferhat, Abdullah, Yusuf, Fırat, Emre Aktaş (75’Emre İmam), Nahit (50’Emin), Volkan, Mehmet Burçaklı (46’Devrim), Alp, Emre, Ahmet 
Goller: 35’(P) Akande, 41’Malik (Türk Ocağı)

Kıbrıs Kupası’nda ilk tur maçında Türk Ocağı, konuk ettiği Mesarya’yı ilk devrede bulduğu gollerle 2-0 mağlup etti ve adını ikinci tura yazdırdı. 
Sarı-siyahlılara ikinci turu getiren golleri penaltıdan Akande ve Malik kaydetti. Karşılaşma Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı’nda oynandı. Centilmence geçen karşılaşmada kazanan ev sahibi TOL oldu. Türk Ocağı’nda cezası bulunan Remzi bu maçta forma giyemedi. Karşılaşmanın 30. dakikasında Malik’in şutunda Mesarya kalecisi başarılı olurken, dönen topu Akande boş pozisyonda filelere gönderemedi. 35. dakikada gelişen T. Ocağı atağında kazanılan penaltı atışını Akande gole çevirdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. 42. dakikada gelişen T. Ocağı atağında Malik attığı golle skoru 2-0 yaptı ve devrede bu skorla sona erdi. 80.dakikada ise Alp ile Ahmet’in verkaçında Mesarya takımı mutlak pozisyonu değerlendiremedi ve karşılaşma T. Ocağı’nın 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473