banner564

Ocak şampiyonluğu kutladı

Birinci Ligin şampiyonu Türk Ocağı namağlup başarısını önceki akşam düzenlenen gecede kutladı

Ocak şampiyonluğu kutladı
banner598
K-Pet Birinci Ligi’nde namağlup şampiyon olarak Süper Lige yükselen Türk Ocağı şampiyonluk balosunu önceki akşam gerçekleştirdi.
Malpas Hotel’de çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşen geceye Girne Belediye Başkanı Nidai Güngör, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu, çok sayıda Türk Ocağı taraftarları,  futbolcular,  yönetim ve aileleri katıldı.
Gecede bir konuşma yapan Türk Ocağı Kulüp başkanı Fahri Altınör Türk Ocağı’nın hak ettiği Süper Lige döndüğünü ve artık hep orda mücadele edeceğini kaydetti.

Girne Belediyesi’nden 30 bin lira katkı
Gecede konuşma yapan Girne Belediye başkanı Nidai Güngör ise belediye olarak Türk Ocağı’nın Süper Lige yükselmesinden duydukları sevinci dile getirerek belediye meclisinin aldığı oybirliği karar doğrultusunda Türk Ocağı’na şampiyonluk için 30 bin liralık katkı yapacaklarını kaydetti. Güngör yardımı temsili çek ile başkan Fahri Altınör’e teslim etti.

Kupayı Sertoğlu verdi
Konuşmaların ardından Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu şampiyon Türk Ocağı kulübü futbolcularına gecede şampiyonluk kupasını vererek Süper Ligde başarılar diledi. 

Törenin ardından konser
Kupa töreninin tamamlanmasının ardından Türkiye’nin ünlü sanatçılarından Emre Altuğ sahneye çıktı. Altuğ birbirinden güzel şarkılarla geceye katılanlara coşkulu dakikalar yaşadı.

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2015, 09:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473