banner564

Ocak'ın Boğaz keyfi 4-1

Yeniboğaziçi mutlak üç puana ihtiyacı olduğu haftada mağlup oldu ve ligin dibine demir attı

Ocak'ın Boğaz keyfi 4-1
banner598
Stadyum: Girne 20 Temmuz Stadı
Hakemler: Serdar Bilgimer, Ahmet Özkurtuluş, Zekai Töre
TOL: Cenk, Yunus, Mustafa Avcı (Mustafa Ercan) , Salih, Kaan, Pascal, Muhammed, Burak (İlker), Deniz, Doğukan (Ertaç), Emeka
Yeniboğaziçi: Ersoy, Zeki (Emin), İsmail, Diallo, Hüseyin, İbrahim (Furkan), Mehmet Çağakan, Ramadan (Orhan),Talat, Blessing, Hakan
Goller: 8.Dk Deniz, 57, 73 ve 88.Dk Ertaç (TOL), 67.Dk Blessing (Yeniboğaziçi)

Hamit SAKALLI
K-Pet Süper Lig'in 21. haftasında Girne'de karşı karşıya gelen TOL ile Yeniboğaziçi'nin mücadelesinde gülen taraf ev sahibi TOL oldu. Baştan sona üstün götürdüğü mücadeleyi kazanan TOL'da Ertaç ikinci devre oyuna girdikten sonra yaptığı hat-trickle yıldızlaştı. Yeniboğaziçi aldığı bu mağlubiyetle ligde son sıraya demirledi.
4.dk: TOL'da sağ çaprazda kazanılan frikikte Burak topu doğrudan kaleye gönderdi ancak kaleci Ersoy gole izin vermedi.
8.dk: TOL atağında Burak'ın pasıyla Yunus sağdan ceza sahasına girdi ve topu gerideki Deniz'e çıkardı. Deniz'in vuruşunda top filelere gitti. TOL 1-0 Yeniboğaziçi
16.dk: Yeniboğaziçi atağında Blessing'in ceza sahası dışından vuruşunu kaleci Cenk çeldi.
37.dk: Yeniboğaziçi'nin kaleye oldukça yakın bir noktadan kazandığı frikiği Diallo direkt kaleye gönderdi ancak top yan ağlarda kaldı.
47.dk: TOL atağında Burak'ın pasıyla Deniz savunma arkasına sarktı ancak kaleci Ersoy kalesini zamanında terk ederek tehlikeyi önledi.
57.dk: TOL atağında Ertaç ceza sahası dışından sert ve düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi. TOL 2-0 Yeniboğaziçi
62.dk: TOL atağında Muhammed soldan ceza sahasına girdi ve topu gerideki Ertaç'a çıkardı. Onun vuruşunda top kaleci Ersoy'dan geri geldi. Emeka dönen topu tamamlamak isterken Ersoy topa sahip oldu. Bu pozisyonda Emeka yerde kaldı ve penaltı bekledi ancak hakem Serdar Bilginer devam dedi.
67.dk: Yeniboğaziçi atağında Diallo'nun ara pasıyla Blessing soldan ceza sahasına hareketlendi ve vuruşunda topu filelere gönderdi. TOL 2-1 Yeniboğaziçi
73.dk: TOL atağında İlker'in ortasında Ertaç'ın vuruşu filelere gitti. TOL 3-1 Yeniboğaziçi
77.dk: TOL atağında Ertaç hızla rakip alana yöneldi ve kaleci Ersoy'dan sıyrılıp vuruşunu yaptı ancak savunma topu çizgiden çıkardı.
88.dk: TOL atağında Deniz'in pasıyla Ertaç savunma arkasına sarkarak kaleci Ersoy ile karşı karşıya kaldı ve vuruşunda topu filelere gönderdi. TOL 4-1 Yeniboğaziçi.
Geriye kalan dakikalarda başka gol olmayınca Türk Ocağı maçtan 4-1 galip ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2016, 09:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474