banner564

Maxim Royal hep muhteşem

Fasıl ekibi, Angels grubu, Sefa Doğanay ve Birol Doğanay’ın sahne aldığı gecede kelimenin tam anlamı ile müzik ziyafeti yaşandı

Maxim Royal  hep muhteşem
banner598
Saim YILMAZ
Maxim Royal, vazgeçilmez fasıl ekibinin eşsiz alaturkaları ile yine konuklarını büyüledi. Fikrimin İnce Gülü ile programa başlayan fasıl ekibi, Maxim Royal misafirlerini gecenin ilerleyen saatlerine hazırladı. Fasıl ekibinin ardından sahne alan Angels grubu ise, modern dans esintileri ile konukların başını döndürmeyi başardı. 
2011 yılı Yetenek Sizsiniz yarışmasının birincisi Sefa Doğanay taklitleriyle Maxim Royal misafirlerini gülmekten kırıp geçirdi. Çocukluğundan beri yaptığı taklitlerle ilgi odağı olmayı başaran ünlü komedyen, Bülent Ersoy, Nihat Doğan, Yıldız Tilbe, Seda Sayan ve Küçük Emrah taklitleriyle kelimenin tam anlamıyla parmak ısırttı. Komedi repertuvarına yeni eklemiş olduğu Ferdi Tayfur taklitini ise ilk defa Maxim Royal sahnesinde yaptı. 

Sefa Doğanay'dan Makber...
Sefa Doğanay, Maxim Royal sahnesini Bülent Ersoy'dan Makber ile açtıktan sonra Osmanlıca kelimeleri arka arkaya sıraladığı şovu ile sahnesinin açılışında büyük alkış topladı. Çile şarkısı ile yeri göğü inleten ünlü komedyen, bütün konuklar eşliğinde "Allah" nidasıyla Maxim Royal'i yıktı geçti. 

Eğlenceli performansıyla Birol Tokat...
İstanbul, İzmir ve Antalya gece hayatının vazgeçilmez ismi Birol Tokat, Gökhan Tepe'nin yaza damga vuran şarkısı "Kader" ile sahnesinin açılışını yaptıktan sonra, Maxim Royal misafirlerine güzel bir gece yaşatacağının sözünü vererek selamladı. Sonrasında 90'lara damgasını vuran şarkılarla programına devam eden sanatçı, hem oynadı hem de oynattı. Sevgilisi olmayanlar için "Benden Selam Söyleyin Bütün Aşklarıma" şarkısını söylerken kendisi de aşktan dert yanar gibiydi. 

Elif Karlı Da Birol'u izleyenler arasındaydı...
Sanatçıyı izlemeye gelenler arasında can dostu ve 90'ların sevilen seslerinden Elif Karlı da vardı. Birol'un hareketli şarkılarında doyasıya eğlendiği görülen sanatçı, hemen hemen bütün şarkılara masasından eşlik etti. 

Birol'dan davul şov...
Oynamak isteyen hayranlarını kırmayan sanatçı, davul şov eşliğinde yeri yerinden oynattı. Sezen Aksu'nun "Salla" şarkısını hayranlarıyla birlikte söyleyen Birol, oynamayanları da uyararak bütün salonu ayağa kaldırdı. 

Yürek dağlayan slowlar...
Sanatçı, kendisini İstanbul'dan izlemeye gelen dostuna mikrofonu uzatarak, Özcan Deniz'in listelerden uzun süre inmeyen şarkısı "Nasip Değilmiş"i birlikte söyledi. Sonrasında ise "İsyan" ile dertli gönülleri dağladı.

Büyülü Ses Elif Karlı Maxim Sahnesinde...
Sahnesine kadim dostu Elif Karlı'yı davet eden sanatçı, mikrofonu Elif Karlı'ya teslim etti. 90'ların büyülü sesi Elif Karlı, "Tüm dünyaya barış dileyerek misafir olduğum bu sahnede tek bir şarkı söylemek istiyorum" diyerek "Yalan Dünya" şarkısını seslendirdi. Ardından son zamanlarda popülaritesi tavan yapan "Hangimiz Sevmedik" şarkısıyla salonu coşturmayı başaran yılların eskitemediği büyülü ses, dostuna teşekkür ettikten sonra sahneyi tekrar sahibine devretti. 
Birol, Maxim Royal sahnesine hayranlarıyla yeniden buluşabilmek dileğiyle ve hareketli şarkılarla veda etti.

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2016, 09:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473