banner564

Ödüller verildi

Diyalog Gazetesi ve İpekay Ltd. işbirliğinde düzenlenen “Nivea Men” hediyeleri sahiplerini buldu

 Ödüller verildi
banner598
Diyalog Gazetesi ve İpekay Ltd. işbirliğinde düzenlenen “Nivea Men” Ödülleri, dün düzenlenen törenle, haftanın başarılarına verildi. 
Diyalog Gazetesi Spor Servisi tarafından, 21. haftada Süper Lig maçları içerisinde, Haftanın Futbolcusu olarak seçilen Gençler Birliği futbolcusu Mehmet Aylançı, Haftanın Antrenörü seçilen Mormenekşe Teknik Direktörü Eralp Şerifoğlu, Haftanın Hakemi seçilen Serkan Durmaz ve Birinci Lig’de ayın futbolcusu seçilen Dumlupınar futbolcusu Ender Meta ödülünü düzenlenen törenle aldı.

Eralp Şerifoğlu’na ödülünü Özler verdi
Eralp Şerifoğlu ligde zor durumda olan takımı Mormenekşe’yi zorlu Lefke maçına iyi hazırladı. Şerifoğlu yönetimindeki Mormenekşe rakibini mağlup edip sonunculuktan düşme hattı dışına çıkmayı başardı. Haftanın teknik adamı seçilen Eralp Şerifoğlu’na ödülünü İpekay LTD direktörü Mehmet Özler verdi.

Mehmet Aylanç ödülünü Erdinç’ten aldı
İlk kez ilk 11’de sahaya çıkan Gençler Birliği futbolcusu Mehmet Aylanç, sağ bekte kusursuz oynarken; ileriye çıkıp hücuma da destek verdiği mücadelede bir de asist yaparak galibiyete büyük katkı koydu. Mehmet Aylanç ödülünü İpekay Ticaret ve pazarlama müdürü Ayten Erdinç’in elinden aldı.

Serkan Durmaz ödülünü Zaifoğlu’nun elinden aldı
Haftanın en kritik maçlarından olan Binatlı-Yenicami mücadelesinde düdük çalan Serkan Durmaz, yardımcılarıyla uyum içinde götürdüğü mücadelede iyi bir yönetim sergiledi. Zaman zaman gerilen oyunda kontrolü kaybetmedi. Haftanın Hakemi seçilen Serkan Durmaz ödülünü Diyalog Gazetesi spor yazarı Abdullah Zaifoğlu’nun elinden aldı.

Ender Meta’ya ödülünü Ünalmış verdi
Diyalog Gazetesi ile İpekay LTD işbirliğinde Birinci Lig futbolcularını motive etmek amacıyla düzenlenen Birinci Lig Ayın Futbolcusu ödülüne ise Dumlupınar Futbolcusu Ender Meta layık görüldü. Ender Meta dün düzenlenen törenle ödülünü Diyalog Gazetesi spor yazarı Beyzade Ünalmış’ın elinden aldı.

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2016, 09:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473