banner564

Forest avantajı kaptı 2-1

Kıbrıs Kupası yarı final ilk maçında K.Kaymaklı, rakibi GAÜ Çetinkaya’yı 2-1 mağlup ederek rövanş için avantaj sağladı

Forest avantajı kaptı 2-1
banner598
YER: Şht Hüseyin Ruso Stadı
HAKEMLER: Mehmet Malek-Mehmet Ekşici-Hakan Ünal
K.KAYMAKLI: Hasan Piro-M.Kaygısız-Bahadır-Bayram-Neval-Ahmet(Yusuf dk.90+3)-Remzi-Petrov(A.Akbulut dk. 90+1)-İ.Çıdamlı-Ahmat Can(H.Adal dk.83)-Zokou
GAÜ ÇETİNKAYA: Ali Duvarcı-Çağrı-Sercan-Kadir-Erdinç-Serhan-Doğukan(Tansel dk.79)-Sabri(Erhan dk.71)-Barine Eko-David
GOLLER: Dk.12 Zokou(pen), dk.42 Ahmet Can(K.Kaymaklı)
Dk.26 David(GAÜ Çetinkaya)

Abdullah ZAİFOĞLU
Kıbrıs Kupası yarı final ilk maçında Küçük Kaymaklı konuk ettiği GAÜ Çetinkaya karşısında 2-1 galip gelerek rövanş için avantaj yakaladı.
11. dakikada gelişen GAÜ Çetinkaya atağında Barine Eko’nun rakip ceza alanının hemen üzerinden sert şutunda top kaleciyi de geçmesine rağmen yan direkten döndü. Dönen topu  Kaygısız uzaklaştırdı.
12. dakikada ani gelişen K.Kaymaklı atağında İ.Çıdamlı rakip futbolcu Serkan tarafından ceza alanı içinde düşürülünce hakem tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Zokou K.Kaymaklı’yı 1-0 öne geçirdi.
24. dakikada GAÜ Çetinkaya atağa çıkmak isterken top hakeme çarparak K.Kaymaklı oyuncularının önünde kaldı. Bu topu alan Remzi’nin soldan kale önüne gönderdiği topa yakın mesafeden vuramayan Petrov takımını bir golden etti.
26. dakikada GAÜ Çetinkaya sağ taraftan Barine Eko ile topu getirdi. Barine Eko’nun pasında Sabri boş pozisyonda olmasına rağmen istediği gibi vuramadı. Dönen top David’in önünde kaldı, David de düzgün bir vuruşla topu ağlara yollayınca skor da 1-1 oldu.
42. dakikada K.Kaymaklı tekrar öne geçti. Gelişen atakta Zokou sol taraftan ceza alanına giren Ahmet Can’ı gördü. Ahmet Can da yerden düzgün bir vuruşla topu kalecinin yanından ağlarla buluşturarak takımını 2-1 öne geçirdi.
61. dakikada Erdinç’in ortasında biraz da çapraz pozisyonda olan Sabri yakın mesafeden topu dışarı attı.
71. dakikada GAÜ Çetinkaya’dan Sercan’ın ceza yayı üzerinden vuruşunda top kaleci Hasan’ı geçtikten sonra yan direkten geri geldi. Bu topa Barine Eko vurdu fakat pozisyon ofsayt olarak değerlendirildi.
76. dakikada Barine Eko’nun kullandığı kornerde Çağrı’nın vuruşunda top kaleciden döndü. Dönen topa bu kez Serhan vurdu fakat top Hasan’ın kucağında kaldı
82. dakikada ani gelişen K.Kaymaklı atağında Zokou’nun pası ile Bayrak bom boş pozisyonda kaleci Ali İle karşı karşıya kaldı. Vuruşunda top kaleciden döndü ikinci kez vurdu fakat bu kez de Serkan çizgi üzerinden topu uzaklaştırdı.
Maç bu skorla sona erdi ve K.Kaymaklı ilk maçı 2-1 kazanarak ikinci maç için az da olsa avantaj yakalamış oldu.

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2016, 09:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474