banner564

“İnsana özen hayata tutun”

Çıraklık ve Yetişkin Eğitim Merkezi, Çocuk Onkoloji Servisi’ni ziyaret etti

“İnsana özen  hayata tutun”
banner598
Milli Eğitim Bakanlığı ve K. T. Esnaf ve Zanaatkarlar Odası işbirliğinde sürdürülen Çıraklık ve Yetişkin Eğitim Merkezi’nin “İnsana özen, hayata tutun” sloganıyla başlattığı sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Çocuk Onkoloji Servisi’nde tedavi gören çocuk hastalar ziyaret edildi. 
Çıraklık Eğitim Merkezi müdürü, öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilen ziyarette amaç, onkoloji servisinde bulunan çocuklara tedavi sürecinde destek olmak ve yapılan etkinliklerle çocukların gülümsemelerine, mutlu olmalarına katkı sağlamak olduğu belirtildi. 
Ziyaret öncesinde aşçılık ve pastacılık bölümü öğrencileri uygulamalı eğitimlerinde öğrendikleri yemek ve tatlıları yaparak, çocuk gelişimi bölümündeki öğrenciler de tedavi gören çocukları eğlendirmek amacıyla palyaço ve noel anne kostümü ile etkinlik organize ederek, boyama kitapları yaptırarak hazırlıklarını tamamladılar. Gerçekleştirilen ziyarette tedavi gören çocuklar, çırak öğrencilerin hazırladıkları yemek ve tatlıları yiyerek, hazırlanan etkinliklerle oyunlar oynayarak güzel vakit geçirdiler. 
Çıraklık ve Yetişkin Eğitim Merkezi Müdürü Özgür Çakmak, “İnsana özen, hayata tutun” sloganıyla başlattıkları sosyal sorumluluk projesinin süreceğini ve ileriki günlerde farklı meslek dallarında eğitim gören çırak öğrencilerin kendi meslek dallarındaki bilgi ve becerileri doğrultusunda toplumsal fayda sağlayan organizasyonlar düzenlemeye devam edeceklerini ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2016, 09:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474