banner564

Önümüzden çekilin

Federasyonlardan Spor Bakanlığı Yurt Dışı Koordinasyon Ofisi’ne onay kararı çıktı

Önümüzden çekilin
banner598
Abdullah ZAİFOĞLU
KKTC’de kurulması istenen Yurt Dışı Koordinasyon Ofisi’nin kurulması çalışmaları dün KTSY Derneği Lokalinde toplanan Federasyonlar tarafından değerlendirildi.
27 federasyondan toplantıya 18 federasyon başkanı veya temsilcisi katılırken federasyonlar adına konuşan Atıcılık Federasyonu Başkanı Türker Yiğitcan, 32 federasyondan 27 tanesinin bu ofisin kurulmasına onay verdiğini, diğer 5 federasyonun (Bisiklet Federasyonu, Darts Federasyonu, Eskrim Federasyonu, Tenis Federasyonu ve Futbol Federasyonu) da kendilerine bağlı kulüplerinin yapacağı değerlendirmeden sonra yönetim kurulunda değerlendirilip karar verileceğini kaydetti. 

Kaçırılmaması gereken bir fırsat
Toplantıda kurulması için imzalanan Koordinasyon Ofisi’nin KKTC sporuna katkısının çok olacağı ve bunun kaçırılmaması gereken bir fırsat olduğu belirtildi. 
Ülkemizde yapılacak olan çalışmalarda ve tesislerde KKTCnin onay vermediği hiçbir tesisin projesinin uygulanmayacağı, uygulanacak projelerin de en az 6 ay önceden belirlenmesinin gerektiği, aksi halde yapılan sözleşmelerin feshedileceği dile getirildi.
Yapılacak olan çalışmalarda KKTC ile TC arasında uygulanacak program ve projeler her zaman denetlenecek uygun görülmeyenler onaylanmayacağı da federasyon başkanlarına söylendi.

Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2016, 10:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474