banner564

Operasyon başladı

Batı temsilcisi Binatlı, Süper Lig’te iddialı olmak ve iyi bir kadro kurmak için transfer çalışmalarına startı verdi

Operasyon başladı
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Süper Lig’in Batı temsilcisi Binatlı, transferdeki sessizliğini bozarak taarruza kalktı. 6 oyuncu ile yollarını ayıran Binatlı’da, 8 isim ise yeni sezonda takımın formasını giymek üzere imza atmaya hazırlanıyor. Binatlı Kulüp Başkanı Orsel Neşe yaptığı açıklamada transferde oldukça temkinli davranacaklarını, iyi bir kadro kurma adına ise kolların tamamen sıvandığını belirtti.

Aslar ile ayrılık zamanı
Takımın önemli ismi olan ve geçtiğimiz sezon 26 haftalık periyodun tümünde yer alması ile birlikte, 3 penaltı vuruşunda kalesini gole kapatan Yunus yeni sezonda satış listesine konuldu. Kaleci Yunus yanında, Hüseyin Sarro, forvetin etkili ismi Yasin Doğan’la birlikte, Eren Can, Adnan ve Reşat Eğitmen’de yeni sezonda takımda yer almayacak isimler olarak belirlendi.

Sekiz isim imza atacak
Takımda yeni sezonda yer almayacak altı oyuncunun yerine ise kısa süre sonra tam sekiz oyuncu imza atacak. Gönyeli’den Okan Kibar, Bağcıl’dan Devrim İzge, Yenicami’den Çağdaş Arslan, Mehmet Göktaş, Ömer Gül ve kaleci Ercan ise yeni sezonda Binatlı forması giyecek. Bu isimler yanında çalışmalarını tamamlayan Binatlı, Gayretköy’den Mehmet Keskiner yanında yine Gayretköy’den, kaleci Musa’yı renklerine bağlamayı başardı.

Muammer ve Ali’de sona doğru
İddialı ve kalıcı kadro kurmak isteyen Binatlı’da hedefte ise bölgeden iki önemli oyuncu bulunuyor. Muammer ve Ali Özbahar’ı yeni sezonda kadrosuna dahil etmek isteyen Binatlı’da bu iki ismilede anlaşmanın an meseleli olduğu belirtildi. Yabancı oyuncu konusunda ise 11 Eylül’e kadar netlik kazanılacağını belirten Binatlı kulüp Başkanı Neşe Orsen, çok iyi bir takımın kurulacağını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2015, 08:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474