banner564

Örnek alınacak anlaşma

Cihangir Spor Kulübü’nün, yurt dışında yapılacak kampta yer alacak futbolcu ve yöneticileri Zirve Sigorta güvencesinde

Örnek alınacak anlaşma
banner598
Cihangir Spor Kulübü, yurt dışında yapacağı kamp öncesinde çok önemli bir anlaşmaya imza koyarak, kampa katılacak olan tüm futbolcu ve yöneticileri sigortaladı.
Zirve Sigorta ile yapılan anlaşma sonrasında kısa bir konuşma yapan Cihangir Spor Kulübü Başkanı Aytaç Karavezirler, kulüp olarak bünyelerinde yer alan tüm sporcu, yönetici ve diğer görevlilerin kendileri için çok önemli olduğunu vurguladı. Karavezirler, Cihangir Spor Kulübü olarak mevcut imkanlar dahilinde daha profesyonelce düşünmeye çalıştıklarını ve bunun için de çabalarının artarak devam edeceğini de sözlerine ekledi.
Zirve Sigorta Genel Müdürü Raif Çukurovalı ise Zirve Sigorta olarak her zaman öncü olmayı hedeflediklerini belirterek şunları söyledi; “ Zirve Sigorta olarak sağlayacağımız seyahat sağlık sigortası teminatı Ercan Havalimanından itibaren geçerli olmaya başlayarak kamp süresince geçerli olacaktır. Zirve Sigorta olarak her zaman sigorta sektörünün tanıtımına öncülük etmeyi ve yenilikler getirmeyi kendimize amaç edindik. Daha önce zorunlu sigortayı gönüllü sigorta yapıyoruz sloganı ile zorunlu sigortalara mini onarım hizmeti vermeye başladık. Şimdi çok kapsamlı seyahat sağlık sigortası yapıyoruz. Diğer eşdeğer sigortalar Türkiye çıkışlı başlarken bizim verdiğimiz poliçeler Ercan çıkışlı olup bagaj kaybı, seyahatin iptali gibi küçük ayrıntılar dâhil birçok teminatı kapsamaktadır.”
Çukurovalı son olarak bu anlaşmanın diğer kulüplere de örnek olmasını dileyerek, Cihangir Kulübüne başarılı bir kamp süresi ve başarılı bir sezon diledi.  

Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2014, 08:39
YORUM EKLE
YORUMLAR
Turkish power
Turkish power - 2 yıl Önce

Allah Allah İngiliz muhipleri palikarya sevicilerinden asi yok hastane yok forever kktc tek yol ab vs naraları gelmemiş tabi KKTC ye aşıları ab yigip hastaneleri yaptırınca söyleyecek laf kalmamıştır

SIRADAKİ HABER

banner608

banner473