banner564

Özçalışkan’ın yerine Aktunç

K-Pet Birinci Lig’de geride kalan dört haftayı puansız kapatan Göçmenköy’de, yeni teknik adam Nazım Aktunç oldu

Özçalışkan’ın yerine Aktunç
banner598
Irmak SADETOĞLU
K-Pet Birinci Lig’de geride kalan 4 haftayı puansız kapatan Göçmenköy’de Teknik Direktörlük görevine Nazım Aktunç getirildi. Ali Özçalışkan ile karşılıklı olarak yolların ayrılmasından hemen sonra elini çabuk tutan Göçmenköy yönetimi, takımı genç çalıştırıcı Nazım Aktunç’a emanet etti.

Sürpriz oldu
Ayağının tozu ile dün takımına ilk idmanını yaptıran Nazım Aktunç, Göçmenköy’e gelişinin kendisi adına sürpriz olduğunu belirtti. Baf Ülkü Yurdu’ndan ayrılmalarının da sürpriz olduğunu belirten Nazım Aktunç, Göçmenköy’e gelişinden dolayı ise mutlu olduğunu aktardı. Bir yerden başlamak zorunda olduğunu da hatırlatan Aktunç, Göçmenköy ile güzel işler yapacağına inandığını vurguladı.

Kazanmalıyız
Hafta sonu karşılaşacakları Gönyeli maçına değinen Nazım Aktunç, tehlikeli bir o kadar da zor maçın kendilerini beklediğini belirtti. Göçmenköy’ün sıfır puanda rakiplerinin ise 
3 puanda olması nedeniyle altı puanlık maçın kendilerini beklediğini belirten genç çalıştırıcı kazanarak moral yakalamak istediklerinin altını çizdi. Gönyeli’nin dördüncü hafta sonunda aldığı ağır yenilgi sonrası onların da çıkış arayacağını belirten Nazım Aktunç, kolay diye maçı görecek olmaları halinde intihara kalkışmış olacaklarını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2015, 09:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474