banner564

Bir aile faciası

Gaziantep’te cinnet getiren 59 yaşındaki Kahraman Gürsoy; eşini, gelinini ve torunun öldürüp intihar etti

Bir aile faciası
banner598
Gaziantep’te, cinnet getiren 59 yaşındaki Kahraman Gürsoy, eşi 51 yaşındaki Firdevs, gelini 31 yaşındaki Hatice ve torunu 2 yaşındaki Muhammed Tunahan Gürsoy'u tabancasıyla vurarak öldürdü, ardından aynı silahla intihar etti.
Olay, dün sabah saatlerinde Emek Mahallesi Cemil Cahit Güzelbey Caddesi’nde meydana geldi. Evli oğlu Kamil ile aynı evde yaşayan emekli işçi Kahraman Gürsoy, 4 çocuk annesi olan gelini Hatice Gürsoy ile tartıştı. Kısa sürede büyüyen tartışma sırasında cinnet getiren Kahraman Gürsoy, üzerinde bulundurduğu tabancayla rastgele ateş etmeye başladı.
Tabancadan çıkan kurşunlar evde bulunan eşi Firdevs, gelini Hatice, torunu Muhammed Tunahan’a isabet etti. Kahraman Gürsoy, daha sonra aynı tabancayı başına dayayarak ateşledi. Gürsoy'un tabancasını ateşlediği sırada bir torununun koltukların arkasına saklanarak kurşunlara hedef olmaktan kurtulduğu, bebek torununun uyuduğunu, diğer torununun ise okulda olduğu öğrenildi. 

Yardıma koştular ama…
Silah sesini duyanlar yardımına koştukları Gürsoy Ailesi için sağlık ekipleri ve polisten de yardım istedi. 
İhbar üzerine eve gelen sağlık ekipleri yaptığı incelemede Hatice Gürsoy ile oğlu Muhammed Tunahan'ın olay yerinde öldüğünü belirlerken, Kahraman ve eşi Firdevs Gürsoy ise ağır yaralı olarak ambulanslarla 25 Aralık Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak, yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınan Kahraman ve Firdevs Gürsoy çifti doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamayarak yaşamlarını yitirdi. 
Cinnet getiren Kahraman Gürsoy ile tabancayla ateş ederek öldürdüğü eşi Firdevs, gelini Hatice ve torunu Muhammed Tunahan'ın cesetleri yapılan inceleme sonrası otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2015, 09:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474