banner564

Yaprak dökümü sürüyor

K-Pet Süper Lig’de Vehbi Özerem ile başlayan Teknik adam değişikliğine Hasan Topaloğlu’da eklendi

Yaprak dökümü sürüyor
banner598
Irmak SADETOĞLU
K-Pet liglerinin dördüncü haftası geride kalırken, liglerdeki teknik adam değişikliklerine yeni isimler dâhil oluyor. Bu bağlamda süper ligde Vehbi Özerem, birinci ligde ise Derviş Kolcu’dan sonra dün Süper lig temsilcisi Türk Ocağı’nda Hasan Topaloğlu görevinden istifa etti. Hafta sonu oynanacak olan Yenicami maçına takımı Rıza hoca hazırlayacak.

Ocak’ta sert rüzgârlar esiyor
Hasan Topaloğlu’nun görevi bırakmasının ardından Diyalog Spor servisine demeç veren Türk Ocağı Kulüp Başkanı Fahri Altınör, Topaloğlu’nun görevi bırakmasından dolayı son derece üzgün olduğunu belirtti. Başka hoca ile kendisinin kulüp başkanı olarak görüşme girişiminin olmayacağını da belirten Farhri Altınör, sportif işlerden sorumlu yönetim kurulu arkadaşlarının ilerleyen süreçte konu ile ilgileneceklerinin altını çizdi.

Ruhsuz her oyuncu bedelini ödeyecek
Takımın potansiyelinin bu olmadığını belirten Türk Ocağı Kulüp başkanı Fahri Altınör, geride kalan 4 haftada takımın sahaya yüreğini koymadığını vurguladı. Hasa Topaloğlu’nun takıma verebileceği her şeyi verdiğini de belirten Fahri Altınör, şu an itibariyle sahaya ruhunu yansıtmayan her oyuncunun bedelini ödeyeceğinin altını çizdi.

Yenicami maçında Rıza hoca
Kendisinin kulüp başkanı olarak Teknik adam konusunda isim bile vermeyeceğini yineleyen Fahri Altınör, hafta sonu oynanacak olan Yenicami maçına ise takımı Rıza hocanın hazırlayacağını belirtti. Yönetimin ilerleyen süreçte getireceği veya belirleyeceği isme onay vereceğini hatırlatan Altınör, başkan olarak maddi konu dışında uğraş vermeyeceğini aktardı. Yenicami maçında oyuncu grubunun sahaya ruhunu koymak zorunda olduğunu belirten Fahri Altınör, Yenicami maçında düzelmeyen veya mücadeleden kaçan ismin ise bedelini ödemeye hazır olacağına dikkat çekti.

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2015, 09:09
YORUM EKLE
YORUMLAR
super
super - 9 yıl Önce

fahri bey sadece takımı suçlamayın demek ki hasan topaloğlu takımın ruhuna giremedi.

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474