banner564

Özgürgün bilgilendirildi

Kickboks Federasyonu Başkanı Niyazi Demirel ve sporcular Başbakan’ı ziyaret etti

Özgürgün bilgilendirildi
banner598
Başbakan Özgürgün, KKTC Kickboks Federasyonu Başkanı Niyazi Demirel ile Yönetim Kurulu üyelerini, Milli Takım Antrenörü ve milli sporcuları kabul etti.

Özgürgün: Spor çok faydalı
Başbakan Hüseyin Özgürgün, sporun gençleri kötü alışkanlıklardan koruduğunu, spor yapmanın çok faydalı olduğunu, bu nedenle sporun her alanına desteğinin devam edeceğini söyledi. 

“Başarı motivasyonu artırıyor”
Sporun çocukların hayata bakışını olumlu yönde değiştirdiğini kaydeden Özgürgün, kazanılan başarının motivasyonu artırdığını, sporun her alanına katkılarının devam edeceğini belirtti.
Başbakan Özgürgün, başarılarından dolayı sporcuları ve yöneticileri kutladı.

Demirel: KKTC 3 birincilik aldı
KKTC Kickboks Federasyonu Başkanı Niyazi Demirel de, 6-9 Nisan tarihlerinde Antalya’da düzenlenen ve 16 ülkeden yaklaşık 1500 sporcunun yarıştığı kickboks şampiyonasında KKTC’nin üç birincilik, bir ikincilik, iki de üçüncülük kazandığını belirtti.
İzolasyonlar altında olunmasından dolayı bu derecelerin kendileri için daha bir anlamlı olduğunu ifade eden Demirel, “Bu mutluluğumuzu sizinle paylaşmak, yaptığınız katkılardan dolayı da teşekkür etmek istedik” dedi.

Kickbokçulardan Ertuğruloğlu’na ziyaret

Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu, Antalya’da düzenlenen “Uluslararası Açık Kickboks Şampiyonası”nda başarılı olan Kuzey Kıbrıs Kickboks Federasyonu sporcularını kabul etti.
Dışişleri Bakanlığı’nda yer alan görüşmede, Federasyon başkanı Niyazi Demirel, Dışişleri Bakanı Ertuğruloğlu’na federasyona verdiği destekten ötürü teşekkür etti, çalışmalarını ve hedeflerini anlattı, ziyaret anısına plaket sundu.
Dışişleri Bakanı Ertuğruloğlu, şampiyonada KKTC’yi başarıyla temsil eden ve madalya kazanan sporcuları tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.  
Türkiye’de, Antalya’da düzenlenen "Uluslararası Açık Kickboks Şampiyonası"na 10 sporcu ile katılan federasyon, 3 altın, 1 gümüş ve 2 bronz madalya kazandı.

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2017, 10:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473