banner564

2 ay sürecek

“Turkcell’le Gelecek Senin” Yaz Staj Programı, Oryantasyon Günü ile başladı

2 ay sürecek
banner598
Üniversite mezuniyeti sonrasında öğrencilerin profesyonel hayata bir adım önde ve bilinçli başlamasını amaçlayan Kuzey Kıbrıs Turkcell’in Yaz Staj Programı başladı. 
İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Burcu Topal, her yıl olduğu gibi staj programlarının ana hedefinin, öğrencileri geleceğe ve profesyonel yaşama hazırlamak olduğunu söyledi.
“Turkcell’le Gelecek Senin” Yaz Staj Programı’na katılan öğrenciler hem kurumsal iş ortamını deneyimleyecek, hem de Kuzey Kıbrıs Turkcell İnsan Kaynakları tarafından hazırlanan uygulamalar içerisinde yer alacak.
Kuzey Kıbrıs Turkcell ailesine katılan stajyerler, 2 aylık program boyunca analizlere dayalı “Case Study” çalışmaları, Ortak Proje Hazırlama ve Dijital Akademi Eğitimi gibi programlara katılacak, profesyonelliğe ilk adımı atacak.
4 Temmuz’da başlayan oryantasyon eğitimi ile Yaz Staj Programı kapsamında öğrenciler, 2 ay boyunca teorik bilgilerini uygulamaya geçirerek, iş yaşamında deneyim kazanma ve Kuzey Kıbrıs Turkcell’in işleyişini tanıma imkanı bulacak.
Sunumların ardından düzenlenen “Kuzey Kıbrıs Turkcell’de Kariyer Yolu” adlı panelde Finans ve Regülasyonlar Genel Müdür Yardımcısı Emre Laçinler, Teknik Operasyonlar Genel Müdür Yardımcısı Alp Ağcataş ile Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Ozan Çağlar Aslan kendi kariyer yolculukları ve deneyimleri hakkında bilgi verdi.
Kuzey Kıbrıs Turkcell yöneticileri, sunumları sırasında, yönettikleri fonksiyonların görev ve sorumluluklarını da detayları ile paylaştı.

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2017, 10:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474